Nieuw dit jaar is HorrorDome. Een scare event in de koepelgevangenis in Arnhem. Deze eerste editie staat in het teken van bekende horror films. Duik in de wereld van SAW, bewandel het territorium van Chucky of speel een spelletje met IT. Naast de 3 haunted houses heeft Horror Dome ook een Escape Room.

Haunted Houses

SAWPlayground

Daar is hij dan, JigSaw, vanaf 26 oktober met een gloednieuwe film in de Pathé Bioscoop, maar vanaf 20 oktober kun je zijn kunsten en bizarre games komen ervaren tijdens SawPlayground een onderdeel van HorrorDome in de koepelgevangenis van Arnhem. Je bevindt je in een verborgen ruimte waar als zijn bizarre games worden gemaakt, getest of misschien zelfs worden gespeeld.

ChuckyPlays

Wie kent hem niet, Chucky, één van de beste horrorfilms ooit krijgt een nieuwe versie Cult of Chucky. Maar bij HorrorDome beleef je Chucky op zijn eigenwijze eigen manier.

In een ruimte van 600m2 heeft chucky een spannende route voor je uitgezet. Je begeeft je in een grote speelkamer. Wie speelt er precies met wie?

IT’s my game

Clown IT is speciaal afgereisd om jou een mooie rode ballon te laten verdienen in één van zijn bizarre spelletjes…. kom je hier zonder kleerscheuren uit?

JigSaw experience

JigSaw is terug! niet alleen vanaf 26 oktober bij Pathé in Arnhem maar ook in “levende lijven” in de koepelgevangenis in Arnhem. Deze experience is de engste horror escaperoom die je hebt gespeeld, als je hem tenslotte overleefd. Je krijgt opdrachten met time limits, je moet samenwerken, offeren en soms geven!

Deze EscapeRoom is te spelen vanaf 1 oktober tot eind november. Maar tijdens HorrorDome valt hij te spelen tijdens ons halloween spektakel.

Naast de 3 haunted houses en escape room is er nog meer te doen bij de Horror Dome. Zo heeft de Horror Dome de groene zone. Een plek waar je even tot rust kan komen onder het genot van heerlijke frisdrank. Vind je dit allemaal nog niet genoeg dan kan je met HorrorSleeps blijven overnachten in de koepelgevanis. Kijk s’nachts nog een film in Pathe Arnhem en slaap daarna in een eigen cel met maximaal 2 personen op je eigen luchtbed.

Praktische informatie

Openingstijden

19:00 – 23:00

vrijdag 20 oktober 2017
zaterdag 21 oktober 2017
vrijdag 27 oktober 2017
zaterdag 28 oktober 2017
vrijdag 3 november 2017
zaterdag 4 november 2017

Tickets

Chucky ticket:
voorverkoop: €15,00
deur: €17,50

JigSaw ticket:
voorverkoop: €23,00
deur: €26,00

JigSaw Sleeps Ticket:
voorverkoop: €69,00
deur: Niet mogelijk

Locatie

Wilhelminastraat 16
6812 CW
 Arnhem