Dit jaar opend voor de 3de keer de Horror Zone zijn duren op Park Historia te Best. Ga dit jaar mee naar de Dark Ages, het thema van deze editie. De zwarte dood verspreid zich over het land en zal je ergste nachtmerries uit laten komen.

Veel informatie is er op dit moment nog iet bekend over deze editie, maar deze pagina zal continu geupdate worden.

Haunted Houses

Zacherius Radius, Alchemisch Lab

Van Professor Radius is al weken niets meer vernomen.
Het gerucht gaat dat hij een ondergronds lab beheert waar hij tot diep in de nacht experimenten uitvoert op overleden dorpsbewoners. Durf jij het lab te betreden en achter het grote geheim van Professor Radius te komen?

Pesthuys, De Swarte Raef

Armoede heerst, ratten kruipen door de straten en de Zwarte Dood eist vele levens op. Voorkom dat jij ook slachtoffer wordt van de Pest of andere vervelende kwaaltjes en laat je behandelen door Pestmeester Reymbertus van den Sonsche Heyde in zijn Pesthuys, “De Swarte Rarf”.

Lambreghts Lot

Er is maar één straf erger dan de doodstraf, “Ballingschap”. Eenmaal verbannen buiten de veilige stadsmuren ben je op jezelf aangewezen, ver van je familie en vrezend voor het gevaar wat op de loer ligt. Toen “Listige Lambreght” veroordeeld werd voor het vermoorden van meerdere stadsbewoners, kreeg hij het vonnis Ballingschap. In plaats van het vluchten voor de gekken die buiten de stadsmuren rondlopen, sloot hij een pact met ze. Durf jij het terrein van deze psychopaten te betreden en je aan te sluiten bij hun pact?

Hekschen

Elk jaar rond deze tijd verdwijnen er dorpsbewoners en lijken mensen anders te doen dan anders… Het gerucht gaat dat het de schuld is van “De witte Heks” die in de bossen rond het dorp woont. Vele onschuldige dorpelingen zijn al op de brandstapel geëindigd maar de heks is nog steeds onder ons.

Weet jij uit haar greep te ontsnappen?

Naast de haunted houses is er ook een bar aanwezig bij de Horror Zone. Doen een drankje tussen de haunted houses en maak er een compleet avondje uit van.

Praktische informatie

Openingstijden

19:00 – 23:00

vrijdag 3 november 2017
zaterdag 4 november 2017
vrijdag 10 november 2017
zaterdag 11 november 2017
vrijdag 17 november 2017
zaterdag 18 november 2017

Tickets

Combi-ticket:
voorverkoop: €15,00
deur: €17,00

VIP ticket:
voorverkoop: €25,00
deur: €27,00

VIP Alone Ticket:
voorverkoop: €38,00
deur: €40,00

Backstage Ticket:
voorverkoop: €100,00
deur: Alleen op reservering

Locatie

Sonseweg 39
5681 BH Best