Voor de tweede keer wordt Avonturenpark Hellendoorn op 1 avond omgetoverd in Screams. Een intense horror ervaring met een advies leeftijd van 14 jaar en ouder. Het normaal zo kindvriendelijke park is dan een bloedstollend, donker en mistig gebied. Met 7 scarezones, 2 haunted house en de 10 spannendse attracties van het park die open blijven, is het een complete avond uit. Meer dan 100 scare actors maken het park onveilig.

 

Haunted Houses & Scare Zones

Freak Circus

De circusdirecteur nodigt je uit naar binnen te gaan, maar pas op: dit is geen gewoon circus! De mysterieuze klanken van het draaiorgel geven je de rillingen. Ben jij klaar voor de schokkende waarheid? Treed dan binnen in deze bizarre wereld met gestoorde clowns, angstaanjagende situaties en bloedstollende momenten!

Rush of Blood (VR)

Tijdens deze Sony Playstation Viritual Reality Roadshow ervaar je een nieuwe manier van gamen. Neem plaats op de stoel, zet de VR-bril op en kijk goed om je heen. Even ben je in een hele andere wereld. Zorg dat je tot de tanden toe bewapend bent en schiet je een weg door hordes vijanden en monsters, die je vanuit alle richtingen aanvallen. Ontwijk alles dat op je afkomt in dit angstaanjagende, helse avontuur — exclusief voor PlayStation®VR.

The Ring

Je wordt uitgenodigd binnen te treden in deze pikdonkere zone. Volledig gedesoriënteerd door mist en harde muziek beginnen je oren te piepen en vraag je je af, waar ben ik? Wie loopt er achter je? Er zit maar één ding op, dat is zo snel mogelijk richting de uitgang!

Death Lab

Treed binnen in dit bloederige laboratorium waar experimenten totaal verkeerd zijn afgelopen. Een onbekend virus heeft ervoor gezorgd dat de patiënten niet zichzelf zijn en op zoek gaan naar mensenvlees en bloed. Weet jij te ontsnappen aan deze zombies? Voor deze scare zone is een toeslag van € 5,-

Devils Church

Een Satanische tempel met gruwelijke monniken wacht op jou en je vrienden. Je bent getuige van een ritueel offer om duivelse geesten te voeden. Maar pas op! De duivelse krachten heersen en zorgen voor veel ellende en slachtoffers.

Haunted Playground

De speeltuin ligt er donker en verlaten bij. Ooit was het hier vredig en kindvriendelijk. Door de dikke mist zie je een draaimolen en hoor je de creepy snoepverkoper. Je loopt langs achtergelaten en verbrande knuffelberen en vraagt je af wat hier gebeurd is. Ontdek de weerzinwekkende geschiedenis van deze speeltuin.

Jungle Attack

Stap samen in het bootje en vaar de monsterlijke jungle binnen. Let goed op, want hoe dieper je deze jungle ingaat, des te groter wordt het gevaar. De inwoners van dit gebied houden je in de gaten. In het water, achter de bomen en in de grot. Ze zijn overal. Wie het zijn? Dat ontdek je snel genoeg…

Zombie Escape

Je weet niet wat het is, maar zodra je deze nauwe straat betreedt voel je dat er iets niet klopt. Wat zit verstopt achter al die autowrakken? Het is muisstil en stap voor stap kom je dichterbij. Bij elke stap neemt de spanning toe! Plotseling ruik je de stank, de geur van dood komt je tegemoet. Bewegende schimmen komen tot leven en hebben honger. Overleef jij dit wel of niet?

Horror Hotel

Het engste hotel waar jij ooit zult inchecken en waar niemand kan uitchecken. Eenmaal binnen in dit ondergrondse en doodenge hotel is er geen weg meer terug. Je kunt niet ontsnappen en overal loert gevaar. Een donker gangenstelsel met verlaten kamers en bloederige taferelen. Check jij in? Voor deze scare zone is een toeslag van € 2,-

Praktische informatie

Openingstijden

Park: 18:30 – 00:00
Screams: 19:00 – 00:00

vrijdag 13 oktober 2017

Tickets

Entree ticket
Fase 1: €17,95
Fase 2: €19,95
Fase 3: €21,95
Fase 4: €23,95

Combi ticket:
Fase 1: €27,95
Fase 2: €29,95
Fase 3: €31,95
Fase 4: €33,95

Locatie

Luttenbergerweg 22
7447PB Hellendoorn