“Your worst fear is coming!”, dat is de slogon van The Nightmare dit jaar. Gevestigd in het Temporary art center te Eindhoven. Open dit nieuwe evenement zijn duren op 6 en 7 oktober 2017.  The Nightmare komt met 2 haunted hauses, 1 escape room en een scarezone.

Haunted Houses

Dreamcatcher

Dreamcatcher, is het werkelijkheid of bedrog? Wat zijn dromen en wat gebeurt er met je? Daar, waar we onderzoek doen naar dromen. Wat zijn dromen en waar komen ze vandaan?
Zijn dromen wel bedrog?

Basic Instinct

Vertrouw jij volledig op jouw instinct?
Beter van wel! Want in dit huis ben je hier volledig op aangewezen. Je bent helemaal alleen en je kunt geen kant op. Niets of niemand kan jou hier horen! Hier vind je je nachtmerrie, dus overleef en kom langs als je durft.

Shock

Anna ligt al jaren in shock door haar nachtmerries. Men probeerd haar al jaren te bevrijden, maar helaas… Gaat het je lukken om daar verandering in te brengen? Vind de aanwijzingen, los puzzels op en kraak codes. Lukt het je om haar binnen 20 minuten te bevrijden uit deze shock?

Campside of Fear

In deze scarezone betreed jij een verlaten camping, altans dat lijkt zo. Maak kennis met de nieuwe gasten van deze camping.

Naast de 2 haunted houses, escape room en scarezone is er nog meer te beleven bij The Nightmare. Quiznightmare is het entertainment van de avond. Ervaar een quiz vol gruwelijke feiten en weetjes. De Quiz is elk uur.

Praktische informatie

Openingstijden

19:30 – 00:00
kassa: 19:00

vrijdag 6 oktober 2017
zaterdag 7 oktober 2017

Tickets

Fastpass All-in Daredevil ticket:
voorverkoop: €17,50
deur: €22,50

All-in Daredevil Ticket:
voorverkoop: €14,00
deur: €17,50

Escaperoom Shock:
voorverkoop: €5,00
deur: €7,50

Basic Instinct:
voorverkoop: €5,00
deur: €7,50

Dreamcatcher:
voorverkoop: €5,00
deur: €7,50

Locatie

Vonderweg 1
5611 KB Eindhoven