Toverland het normaal zo vriendelijke attractie park in Sevenum viert dit jaar weer Halloween. Dit doen ze doormiddel van acht scare zones. Op verschillende avonden in oktober begint om 19:00 uur Halloween. Verschillende zones vol met verschillende wezens toveren het park om tot een heus halloween evenement.

Scare Zones

Defeated

Dit is misschien wel de meest gruwelijke zone van heel Toverland. Net als de overwinnaars zijn ook de verslagene en verlorenen van de Trojaanse Oorlog herrezen uit de dood. Oog in oog met de gruwelen van een vergeefse strijd. Verbrand, verminkt en schreeuwend om hulp. Ze hebben geen greintje gevoel in hun zielloze lijven en hebben maar één doel voor ogen: jou hun rampzalige lot laten ondergaan. Samen met de losgebroken Minotaurussen jagen ze je de stuipen op het lijf.

Villa Phobia

Een zeldzame Villaspin heeft haar intrek genomen in Villa Fiasko. Durf jij haar een bezoek te brengen? Verstrikt in het web van deze zwarte weduwe kun je namelijk geen kant meer op. Haar man verdween op mysterieuze wijze. Wist je dat spinnenvrouwtjes hun eigen man opeten en soms zelfs hun eigen kinderen. Liefde gaat ten slotte door de maag.

Screaming Swamp

Je bent volledig afgesloten van de buitenwereld als je op pad wordt gestuurd door dit drassige moeras. Met iedere stap die je zet, zak je verder weg in de zompige blubber. Je hebt geen idee welke kant je op moet. Je ziet niets en je hoort de meest onheilspellende geluiden. Het enige wat je hebt is een touw om je aan op te trekken. Succes.

DesTroy

Ook Troy Area ontkomt niet aan de duivelse krachten van Halloween. De Griekse krijgers uit vervlogen tijden zijn teruggekeerd naar de plek waar zij eeuwen geleden zegevierden. In de macht van het kwaad strijden zij opnieuw. Ze doen er alles aan om de weg naar Troy Area te versperren. Kom oog in oog te staan met deze vervloekte wezens uit de hel, maar wees gewaarschuwd. Deze zombie krijgers kennen absoluut geen genade… De Trojaanse Oorlog herleeft en jij zit er middenin.

Fiesta de Los Muertos

Het is prachtig en griezelig tegelijk. De kleurrijke skeletten van het Mexicaanse dodenfeest dansen uitbundig in het rond. Ze zijn herrezen uit hun graven en maken zich klaar voor een macaber ritueel. Bloemen, kaarsen en schedels versieren de altaren en dan is het moment daar: het offer aan de overledenen dient gebracht te worden. Hoe veel slachtoffers zullen er dit jaar vallen?

Frozen Fears

De Magische Vallei is op rampzalige wijze getroffen door een vloek die het gebied teistert met zijn ijskoude grillen. De meren zijn bevroren, mensen probeerden nog weg te komen onder het ijs maar helaas. Zij zijn voorgoed gevangen in de kwellende vrieskou. Met gezichten en lijven bevangen door het ijs lopen de bevroren mensen rond. Overmeesterd door de kou en op bevel van de ijskoning en –koningin willen zij jou in hun ijzige wereld onderdompelen. Houd jij het hoofd boven water?

Labyrinth of Hell

Je wordt opgewacht door moordlustige freaks in een huiveringwekkend labyrint vol onbestemde paden. Jij mag hier helemaal niet zijn! Boze boeren en duivelse vogelverschrikkers rennen je achterna. Ineens doemen ze van alle kanten op en net op het moment dat er geen uitweg meer lijkt, vind je een nieuw spoor. Maar dan wordt het nog veel erger…

Happy Halloween

Voordat de werkelijke gruwel begint, warmen we je tot 18:00 uur alvast op tijdens Happy Halloween. Bang voor spinnen? Dat wordt leuk. Een zeldzame Villaspin heeft haar intrek genomen in Villa Fiasko. Het zusje van deze zwarte weduwe heet Suzy. Zij is een stuk zoeter van aard, met haar overheerlijke suikerspinsels op een stokje pakt ze je helemaal in. Maar kijk uit!

Naast de scare zones zijn ook (bijna) alle attracties van Toverland geopend. Zo kan je ook genieten van de achtbanen van het park in het donker.

Praktische informatie

Openingstijden

park: 10:00 – 23:00
halloween: 19:00 – 23:00

vrijdag 13 oktober 2017
zaterdag 14 oktober 2017
woensdag 18 oktober 2017
donderdag 19 oktober 2017
vrijdag 20 oktober 2017
zaterdag 21 oktober 2017
vrijdag 27 oktober 2017
zaterdag 28 oktober 2017

Tickets

Halloween v.a. 120cm:
voorverkoop: €30,00

Halloween 90-120cm:
voorverkoop: €19,50

Halloween 55+:
voorverkoop: €25,50

Parkeerticket:
voorverkoop: €8,00

Locatie

Toverlaan 2
5975 MR Sevenum