Movie Park Germany breidt dit jaar uit met een nieuw Haunted House genaamd “Hostel” Deze nieuwe toevoeging is gebaseerd op de gelijknamige film reeks. Dit nieuwe 18+ haunted house wordt door Movie Park als volgt beschreven:

Op een schijnbaar ongevaarlijk pleziertourtje door half Europa wacht jou een oord dat als geen ander de extreme menselijke perversie openbaart en daarmee jouw begrip van goed en kwaad voor altijd door elkaar schudt.
Gedreven door jouw drang naar excessen begeef je je op een apocalyptische trip door de donkerste krochten van de menselijke ziel, maar pas goed op bij het betreden van een klein pension ergens in Slowakije, want achter iedere grote verlokking kan een gruwelijke val schuilen. Tijdens de verraderlijke zoektocht naar de ultieme kick wachten de rijke beheerders hier slechts op hun volgende slachtoffer, waarmee ze ongehinderd door morele remmingen hun meest bloeddorstige fantasieën uitleven. Kun jij aan ze ontkomen of was dit de laatste roadtrip van je leven? Zoek het voor jezelf uit, er is nog een kamer vrij…Ervaar met HOSTEL het ultieme horror huis van het Halloween horror feest en duik in een nieuwe dimensie van horror!
Net als voor Insidious 2 werkte Movie Park Germany weer samen met Del Dracco Entertainment uit Nederland. De muziek voor deze ervaring wordt geleverd door de duitse IMA score. Hostel komt te liggen in het evenementen center bij de ingang van het park.
Movie Park Germany is altijd al strikt geweest op leeftijden controleren bij de ingang van een haunted house. De rest van de haunted houses waren altijd 16+ maar nu met Hostel hebben ze hun eerste 18+ haunted house. Wat dit precies gaat inhouden is op dit moment nog niet bekend. Een ding weten we wel, dat dit haunted house zo veel mogelijk de scenes elkaar op zal laten volgen. Welke martel scenes we allemaal gaan zien dat is nog even een verrassing.
De grote vraag is waarom is dit haunted house 18+? Gaan je als toeschouwer door de wereld van Hostel, of ben jij zelf het slachtoffer?