Het was de afgelopen tijd nog er onduidelijk hoe traumatica er uit zou gaan zien. Een deel van deze onduidelijkheid is sinds vandaag weg genomen. Op de website van traumatica is namelijk de plattegrond vrij gegeven.

De vijf haunted house zijn aangegeven doormiddel van de logo’s van de clans. Het lijkt er op dat het gebied op exact dezelfde plek ligt als de afgelopen jaren. Van uit Europa-Park was het al zichtbaar dat de loodsen van de haunted houses meer richting poseidon stonden. Dat is ook goed te zien op deze plattegrond. Waar de scare zone Gypsy Hollow te vinden is, is nog even afwachten. Deze lijkt zich te bevinden in het park of op de plek waar immer wieder sontag wordt uitgezonden. Op dit moment is dit het meest logisch, omdat er nog geen Mysteria of Dj Bobo mini concert tijdens de laatste week van Halloween in Europapark is aangekondigd.

Daarnaast zien we dat bij de Resistance haunted house ook een corn maze is toegevoegd. Traumatica gaat volgend weekend open, vanaf dan zal er meer informatie bekend gemaakt worden.