De villains wordt voor de 3de keer georganiseerd in Mondo Verde Landgraaf door Twilight Fantasy Productions. Elk jaar wordt het groots aangepakt. Ze hebben zelfs een eigen trailer en posters van verschillende characters van het evenement worden niet vergeten.

Verder komt the Villains met een nieuwe en spectaculaire indoor zone: “The Haunted”. Dit is een mega horrorhuis waar je zeker geen angst moet hebben. Rillingen lopen over je lijf.. het bovennatuurlijke heerst hier. Een indoor gangenstelsel waar duisternis de boventoon voert. Dit alles met meer dan 20 scare actors die “The Haunted” tot een ware hel maken.

Deze indoor zone kan ook wel een haunted house genoemd worden. Van binnen is hij erg donker en heeft hij een groot oppervlakte. Voor de Special effects wordt er samen gewerkt met een van de special effects creators van Terminator Judgment Day.

Ga jij The Villains bezoeken? Laat ons weten wat je van het evenement vindt.