Het was al bekend dat de Horror Zone dit jaar de Dark Ages in zou duiken.  Maar nu zijn ook de haunted houses bekend gemaakt. Dit jaar kan je de volgende 4 huizen bezoeken:

Zacherius Radius, Algemisch Lab

Van Professor Radius is al weken niets meer vernomen.
Het gerucht gaat dat hij een ondergronds lab beheert waar hij tot diep in de nacht experimenten uitvoert op overleden dorpsbewoners.
Durf jij het lab te betreden en achter het grote geheim van Professor Radius te komen?

Pesthuys, De Swarte Raef

Armoede heerst, ratten kruipen door de straten en de Zwarte Dood eist vele levens op. Voorkom dat jij ook slachtoffer wordt van de Pest of andere vervelende kwaaltjes en laat je behandelen door Pestmeester Reymbertus van den Sonsche Heyde in zijn Pesthuys, “De Swarte Rarf”.

Lambreghts Lot

Er is maar één straf erger dan de doodstraf, “Ballingschap”. Eenmaal verbannen buiten de veilige stadsmuren ben je op jezelf aangewezen, ver van je familie en vrezend voor het gevaar wat op de loer ligt. Toen “Listige Lambreght” veroordeeld werd voor het vermoorden van meerdere stadsbewoners, kreeg hij het vonnis Ballingschap. In plaats van het vluchten voor de gekken die buiten de stadsmuren rondlopen, sloot hij een pact met ze. Durf jij het terrein van deze psychopaten te betreden en je aan te sluiten bij hun pact?

Hekschen

Elk jaar rond deze tijd verdwijnen er dorpsbewoners en lijken mensen anders te doen dan anders… Het gerucht gaat dat het de schuld is van “De witte Heks” die in de bossen rond het dorp woont. Vele onschuldige dorpelingen zijn al op de brandstapel geëindigd maar de heks is nog steeds onder ons.
Weet jij uit haar greep te ontsnappen?

 

Welk haunted house is nu al jouw favoriet?