Dit jaar opent Walibi Holland hun nieuwe expierence: Below. De back story was al even bekend: “Jij bent het nieuwste teamlid van de NOPCS (New Orleans Pest Control Services). Dit is een team dat de meest hardnekkige ongedierteplagen bestrijdt. Jullie krijgen een niveau 5 melding binnen: het hoogste dreigingsniveau. Time for action! Met je team betreed je de Backswamp Service and Gas Station op zoek naar de ongedierteplaag… Maar wat treffen jullie aan? Is het wel ongedierte?”

Vandaag heeft Walibi Holland de eerste video met beelden vanuit de experience vrijgegeven.

Belangrijk voor Below is het volgende “In deze attractie moet je volledig zelfstandig kunnen lopen en kruipen. Je ondergaat deze experience in groepen van 6 personen. Het kan zijn dat jouw groep wordt gesplitst en dat je bij andere personen in een groep wordt ingedeeld. Alle losse voorwerpen moet je achterlaten aan het begin van de experience. Je krijgt deze na afloop weer terug. Walibi Holland is niet aansprakelijk voor gestolen of verloren items.”

Het was al bekend dat je met een gids op jacht gaat in de riolen, maar wat er precies staat te gebeuren of wat je onderweg tegen gaat komen dat is op dit moment nog onbekend. Toch  belooft deze video veel!

Tickets voor Below zijn alleen online te kopen, en kosten €15,- euro