Iedereen kent de Beverwijk van de Bazaar. Maar niet veel mensen kennen het spookhuis Haunted Hall wat wordt georganiseerd in de Beverwijkse Bazaar. Dit jaar is de derde editie. Dit spookhuis wordt georganiseerd door Susi Zayas Vargas en haar man Juan Gomez de la Cruz in samenwerking met de Beverwijkse bazaar.

Het is even zoeken waar op de Bazaar precies hall 1 zit. Maar nadat we binnen komen zijn we direct verrast door de façade van dit spookhuis. Er lijkt een kasteel midden in hall 1 te staan. Dit was al de eerste van de vele verrassingen die ons stonden te wachten. Dit komt waarschijnlijk mede dat we nog niet eerder van Haunted Hall gehoord hadden. Waardoor we hier blanco naar toe gingen.

Na kort wachten was het onze beurt om het kasteel van haunted hall te betreden. Via een lift gingen we de kelders in. De kelders van dit kasteel huisvest vele verschillende horror characters. Van clowns tot doctoren en van de Exorcist tot zombies. Een overal thema was er niet, maar toch voelde het als een reis door verschillende horror genres. Door de setup in de lift, waren de overgangen niet storend. We waren eerder steeds verrast wat gaan we nu rechten komen.

De tweede verassing was de decoratie. Alle sets waren tot op detail niveau uit gewerkt. Haunted Hall is opgebouwd in 3 weken. Maar dat is niet te zien in het detail niveau. Goed gedetailleerde sets, wat we niet hadden verwacht. In de sets zaten leuke effecten verwerkt. Bewegende onderdelen, effecten die af gaan wanneer je er langs loopt en nog veel meer.

Met alleen goede decoratie ben je er nog niet. De acteurs maken het spookhuis. Dit was onze grootste verrasing. Zelfs op de eerste avond zatten de acteurs al perfect in hun rol. Ze zetten goede scares neer. Maar ook de afleidingsrollen werden geloofwaardig neer gezet. Dit zorgde voor een goede ervaring. Ook de grime en kleding zag er prima uit. Dit alles gecombineerd met elkaar zorgt voor een goede ervaring.

Wat naast de kwaliteit van dit spookhuis ook een grote verrassing is is de prijs. Een bezoekje kost je €3,75. Dit is een koopje voor de kwaliteit die geleverd wordt. Dus ben je in de buurt van Beverwijk? Bezoek dan even Haunted Hall. Haunted Hall is elke zaterdag en zondag in oktober geopend van 11:30 t/m 18:00 uur.