Tijdens ​de ​koude ​oorlog ​is ​er ​door ​de ​Nederlandse, ​Duitse ​en ​Amerikaanse ​overheid ​project ​259 opgestart. ​Een ​uiterst ​geheim ​project ​waar ​een ​super ​wapen ​is ​gecreëerd. ​Project ​259 ​heeft ​als ​doel gehad ​om ​mensen ​te ​combineren ​met ​machines ​om ​op ​deze ​manier ​de ​ultieme ​militair ​te ​creëren. Deze ​worden ​genoemd ​de ​HUBOTS. ​Het ​project ​is ​gestopt ​toen ​de ​koude ​oorlog ​voorbij ​was. ​Een grote ​teleurstelling ​voor ​Commandant ​Meyer. ​De ​militaire ​basis ​is ​gesloten ​en ​het ​terrein ​is hermetisch ​afgesloten ​van ​de ​buitenwereld. ​De ​bunkers ​zijn ​op ​slot ​en ​het ​geheime ​lab ​is ​afgebrand. Na ​de ​sluiting ​is ​ook ​Commandant ​Meyer ​verdwenen, ​niemand ​weet ​waar ​hij ​zit ​of ​wat ​hij ​aan ​het doen ​is. ​Zijn ​paspoort ​is ​gevonden ​in ​het ​bos ​rondom ​de ​basis ​en ​zijn ​auto ​is ​teruggevonden ​in ​een meer ​iets ​verder ​op. ​Er ​zijn ​geen ​tekenen ​dat ​Meyer ​nog ​leeft… ​De ​afgelopen ​weken ​komen ​er ​bij ​de politie ​veel ​meldingen ​binnen ​over ​geluidsoverlast ​en ​objecten ​rondom ​of ​zelfs ​in ​de ​afgesloten militaire ​basis. ​Nadat ​dit ​gemeld ​is ​heeft ​de ​special ​task ​force ​de ​militaire ​basis ​weer ​in ​bezit genomen. ​Vanavond ​is ​het ​zover, ​met ​een ​special ​task ​forces ​team ​gaan ​we ​de ​militaire ​basis ​binnen vallen, ​en ​jij ​kan ​deel ​uitmaken ​van ​dit ​team! ​Durf ​jij ​samen ​met ​anderen ​de ​militaire ​basis ​te ​betreden en ​durf ​jij ​je ​leven ​op ​het ​spel ​te ​zetten ​om ​de ​geheimen ​te ​ontrafelen?

Maar let op: Fysieke ​aanrakingen ​door ​acteurs, ​Je ​hebt ​extra ​kleding ​nodig ​(je ​wordt ​vies ​en ​nat. Gehoorbescherming ​in ​de ​vorm ​van ​oordoppen ​worden ​aangeraden. ​beschadigingen ​op ​eigen ​risico. Je ​opereert ​als ​groep, ​als ​er ​2 ​mensen ​uitvallen ​dan ​stopt ​het ​avontuur. ​Als ​je ​niet ​verder ​wil ​of ​durft ga ​je ​naar ​de ​wall ​of ​shame.

Praktische informatie

Openingstijden

start tussen 19:00 – 23:00

zaterdag 4 november 2017

Tickets

Entree ticket:
Op inschrijving: GRATIS

Locatie

Vliegveldweg ​345
​7524 ​PT ​Enschede