Speciaal voor Halloween wordt het terrein van paintball jungle volledig ingericht met een aantal spectaculaire spookhuizen en griezel zone’s ! Tijdens een 1,5 uur durende wandeltocht dwars door het terrein waan je je in een andere wereld, met tal van spannende momenten en live actors die er alles aan doen om je ouderwets de stuipen op het lijf te jagen!
1,5u. wandelen & griezelen over 8,5 Hectare terrein met 3 spookhuizen en 8 gethematiseerde griezel zone’s.
De tocht begint dwars door de ZOMBIE GEVANGENIS en vervolgens buiten langs het Spinnenpad naar het ZIEKENHUIS. Op weg naar het SLACHTHUIS moet je eerst nog door een Spooky Jungle, de vervloekte Barakken en langs een angstaanjagend Fort!
Als je weer een beetje bent bijgekomen beland je opeens midden in het Freaky Circus en de Ghost Town om vervolgens de weg kwijt te raken in het behekste Doolhof. We zijn inmiddels menig bezoeker kwijt geraakt in het doolhof en helaas daarna ook wel wat in het kannibalen dorp aan het eind.

Praktische informatie

Openingstijden

start tussen 19:00 – 22:00

zaterdag 28 oktober 2017

Tickets

Entree ticket:
Op inschrijving: €15,00

Locatie

Wandelweg 12
1521 AG Wormerveer