Morgen avond begint het pre-social event van ScareCON. ScareCON is de halloween beurs van Europa. ScareTOUR organiseert ScareCON ieder jaar. Dit jaar wordt het net als afgelopen jaar georganiseerd in Alton Towers. Een van Englands grootste pretparken, welk ook een eigen halloween event heeft.

Dennis zal voor ScareZone aanwezig zijn op ScareCON. Dit voor de zesde keer in een rij. Maar wat is ScareCON? Een halloween conferentie. Dit wilt zeggen een beurs vloer met standjes om spullen te kopen voor je event. Meerdere seminars gedurende de dag. Veel sociale momenten om kennis uit te wisselen. Bezoeken van een aantal spookhuizen die special open gaan voor de conferentie. Maar het belangrijkste van alles is het ScareBall, waar iedereen verkleed gaat. Tijdens het ScareBall worden de SCAR awards uitgereikt. De grooste scare awards van Europa.

Voor de Scare Awards van dit jaar zijn ook een aantal Nederlandse evenementen genomineerd. Nu wordt het afwachten of iemand gaat winnen. Wij zullen na het evenement uitgebreid verslag gaan doen van deze award show. Wil je nu alvast kijken wie er genomineerd is ga dan naar: http://www.scarecon.org/scars—2018-nominees.html

Voor het eerst dit jaar zal er een European panel zijn. Tijdens dit panel worden de verschillen tussen de scare attractions in Engeland en de rest van Europa besproken. Dennis heeft de eer om dit panel te mogen hosten.

Hou ScareZone in de gaten om alles te weten te komen over ScareCON. Ga jij volgend jaar ook? Of komen we je morgen of over morgen tegen?