Afgelopen jaar heeft Dion Varossieau Halloween Nightmares bedacht in de Wall te Utrecht. Dit jaar komt hij terug met een zijn eigen evenement en een compleet vernieuwd concept.

Dit keer geen spookhuis maar een spooktocht. Deze spooktocht van 3km lang wordt door de organisatie de langste van europa genoemd. Een avond vullend programma met schillende scare zones, mini haunted houses, voorstellingen en speciaal effecten. Dit alles moet ongeveer twee uur gaan duren.

Tijdens het bezoek aan de Camping zal de bezoeker mee genomen worden in een verhaal vol met freaks en rednecks. In het totaal zullen er 78 acteurs mee spelen in deze ervaring. Van scare actors tot aan stunt mensen.

Masters of Halloween wordt elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 4 oktober en 4 november georganiseerd. Plus een extra avond op dinsdag 31 oktober. Dit alles vind plaats op Camping Betuwestrand in het Gelderse dorp Beesd. Tickets kosten 49,95 euro.