Scare Me opent dit jaar in september als eerste zijn deuren. Dit twee jaarlijkse scare event begint voor de tweede keer dit jaar in september. Treed binnen in de loods van Scare Me waar zich 3 haunted houses bevinden en twee Adventure Rooms.

 

Haunted Houses

Pirate’s Adventure

Het schip “The Black Mermaid” is aangemeerd. Durf jij in opdracht van onze havenmeester aan boord te gaan van dit vervloekte schip? Het goud roept jou… Het goud roept ons! Lukt het jou om ongeschonden dit schip te verlaten en het liefst nog met een schat ook? Test hier je innerlijke piraat! Ben jij behendig, tactisch, snel, vingervlug of simpel de andere piraten te slim af? We wachten op je komst

Screame Hotel

“The Mansion” is overgekocht door nieuwe eigenaren die hier een hotel van gemaakt hebben. Durf jij een kamer te boeken? En is jou kamer al gereed als jij aan komt?
Durf jij hier alleen naar binnen of ga je lekker een weekendje weg? Alles kan!

Zombie Terror

Na een jaren lange battle hebben we eindelijk de zombies weten te verdrijven en te verdelgen!
Onze moderne techniek tegen de zombie werkte. Althans dit dachten we… Het blijkt dat het virus zich in een pand heeft verspreid! Gewapend met wapens zoeken wij vrijwilligers die op zoek gaan naar nieuwe energie bronnen “Kryptonite” die we kunnen in zetten tegen deze nieuwe groep zombies! Kom en meld je aan!

Asylum

Professor Bernardt open voor het eerst zijn onderzoeksruimte van zijn Asylum. Al jaren lang vragen mensen zich af of de behandel methodes in dit Asylum wel door de beugel kunnen. Van de rechter moet Prof. Bernardt zijn Asylum openstellen voor bezoekers. Dat dit huis niet is ingericht op gasten is wel te merken. Ben jij klaar voor de behandeltechniek van Prof. Bernardt. Hij nodigt je graag uit bij Asylum…

The Church

“Broeder Tuck? Nee die heb ik al een week niet gezien”.
Durf jij op zoek te gaan naar waar Broeder Tuck is gebleven met zijn speurtocht naar “De Heilige Graal”? Je hebt een half uur in zijn kamer; daarna wordt hij terug gegeven aan de kerk en komt er waarschijnlijk een andere broeder in. Zoek tussen zijn spullen en probeer uit te zoeken waarom Broeder Tuck verdwenen is, en misschien zelfs verder te gaan waar zijn zoektocht staakte!

Naast de vijf attracties is er nog meer te beleven op Scare Me. In de loods is een bar aanwezig waar een drankje gedaan kan worden. Je kunt je ontspannen bij de game zone op Scare Me.

Praktische informatie

Openingstijden

19:30 – 22:30

vrijdag 14 september 2018
zaterdag 15 september 2018
vrijdag 21 september 2018
zaterdag 22 september 2018
vrijdag 28 september 2018
zaterdag 39 september 2018
vrijdag 5 oktober 2018
zaterdag 6 oktober 2018

Tickets

Entree ticket:
voorverkoop: €20,00
deur: €20,00

Entree ticket + Pirates Adventure:
voorverkoop: €23,00
deur: €23,00

Entree ticket + Pirates Adventure + The Church:
voorverkoop: €27,00
deur: €27,00

Locatie

Steiger 57
1351 AD Almere-Haven