Halloween “The Villains III” van Twilight Fantasy Productions & Mondo Verde was een groot succes en dit vraagt natuurlijk om een vervolg! Kom met Halloween lekker griezelen bij “ The Villains IV”
Op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober kun je in Wereldtuinen Mondo Verde weer terecht voor een portie stuipen op het lijf.
Als de duisternis valt worden de wereldtuinen getransformeerd in een akelig gebied met nieuwe scare zones: The Fun Maze, The Infected (World War Z), de Witte Wieven, Cave in the Woods, Victorians from Hell, Jungle Fever
Deze 4e editie is er een nieuwe indoor scare zone: The Darkness! De naam voorspelt al niet veel goeds.
Je bent ook niet veilig op de wandelpaden, er zullen ook weer walking scare actors zijn, die overal kunnen opduiken in het park, en waarmee je ook op de foto kan!
Ontmoet ook de predators en Alien en andere creeps.
Er zijn meer dan 150 scare actors die je hartkloppingen bezorgen, of ‘gezellig’ met jou op de foto gaan.
Verder kun je natuurlijk je maag versterken met een hapje en een drankje bij de verschillende horeca gelegenheden in het park, en Halloween goodies/lekkernijen scoren bij de marktkraampjes!

Afterparty in Hell Hambra met DJ Jules van Hest! (Q Music The Party) en DJ Vlad!
Beide avonden wordt “The Villains “ afgesloten met een afterparty waarbij je ook nog eens de kans hebt om je favourite creeps te ontmoeten en met ze op de foto te gaan!
Lekker dansen in jouw eigen halloween outfit samen met alle andere Halloween fans!
DJ Jules van Hest, bekend van Q Music zal jullie van de nodige beats voorzien en er zullen ook nog videopnames gemaakt gaan worden! DJ Vlad zal op de zaterdag ook aanwezig zijn met zijn Vampire Style Music!
De afterparty start om 0:00 als de scare zones sluiten in het park
Alle creeps van de zones zullen omstreeks 00:30 Hell Hambra betreden ….brrrrrr!
De afterparty duurt tot 01:30

The Villains staat inmiddels bekend om zijn unieke scare actors en staat garant voor een avondvullend Halloween avontuur!
Kortom …The Place to be om een gruwelijke top avond te beleven!
Adviesleeftijd: 12+ (absoluut niet geschikt voor kleine kinderen!)
Scoor nu snel een ticket.

Meer informatie