Dit jaar opent voor de 4de keer de Horror Zone zijn duren op Park Historia te Best. Ga dit jaar mee naar Circus Necrophobia, het thema van deze editie. Begin je bezoek met een circus show van 45 minuten. Daar bezoek je de attracties en ontrafel je de duistere geschiedenis van Circus Necrophobia…

Haunted Houses

Circus of TormentHorror Show

“Alles voor de show” was het motto van Circus Necrophobia. Met hun grootse stunts, acrobatiek en de meest bijzondere freaks die er rondliepen op de wereld was dit circus niet voor niets de meest geroemde freakshow van heel Europa! Het gerucht ging zelfs dat er iets bovennatuurlijks kleefde aan dit circus. Ondanks dit gerucht bleven de bezoekers maar komen, totdat het gruwelijk mis ging.
Een mes in de schedel van de Graaf van Son, een clown zonder humor en een gevallen koorddanser deed het circus de das om. Om de eer te herstellen beroepte de vuurspuwer zich tot een van zijn gevaarlijkste acts, waarmee het hele circus in vlammen op ging..

Backstage

Kom achter de ware aard van het circus en betreed het backstage terrein. Wie ongenodigd een kijkje komt nemen achter de gordijnen van Circus Necrophobia zal dit zeker geen tweede keer doen. De artiesten zitten totaal niet te wachten op jouw komst. Of wel? Er is namelijk altijd plek voor nieuw oefenmateriaal…

Mr. Barnett’s Hotel

Mister Barnett heeft altijd een kamer voor u vrij. In de hoogtijdagen van Circus Necrophobia was dit vooral een fijn en luxueus optrekje voor de welvarende bezoekers. Maar na het verval van het circus hebben de artiesten hun intrek genomen in de luxueuze kamers en suites.

Ook u bent welkom om hier even tot rust te komen, maar wees onze vaste gasten niet tot last, ze zijn nogal… excentriek in hun wensen en behoeften.

Club Charivari

Na de ondergang van Circus Necrophobia is deze succesvolle nachtclub in verval geraakt, al zijn de trouwe gasten blijven hangen…. De drank vloeit rijkelijk, de dames zijn gewillig en zijn zeker niet vies van wat nieuw vlees op de dansvloer. Het is immers al zo lang geleden dat zij zich weer onder het gewone volk hebben bevonden. Laat het leven even gaan, maar niet te lang… Je krijgt het misschien nooit meer terug!

Naast de haunted houses en show is er ook een bar aanwezig bij de Horror Zone. Doen een drankje tussen de haunted houses en maak er een compleet avondje uit van.

Praktische informatie

Openingstijden

19:00 – 23:00

vrijdag 9 november 2017
zaterdag 10 november 2017
vrijdag 16 november 2017
zaterdag 17 november 2017
vrijdag 23 november 2017
zaterdag 24 november 2017

Tickets

Combi-ticket:
voorverkoop: €19,50
deur: €22,00

VIP ticket:
voorverkoop: €29,50
deur: €32,00

VIP Alone Ticket:
voorverkoop: €39,50
deur: €42,00

Locatie

Sonseweg 39
5681 BH Best