Afgelopen jaar werd The Forest of Terror georganiseerd. Dit jaar komt deze organisatie terug met The Meltdown. Op een nog onbekende locatie in Vlissingen.

De organisatie is nog op zoek naar acteurs:

ACTEURS en FIGURANTEN GEZOCHT!
IEDEREEN KAN MEEDOEN!
Voor het grootste live action horror evenement in Zeeland, wordt er met spoed gezocht naar enthousiaste spelers.
Verleden jaar maakte Zeeland kennis met “The Forest of Terror”, wat het grootste live action horror evenement is geworden van de regio!
Dit jaar wordt dit ruimschoots overtroffen met nog meer acteurs, nog meer angst en als klap op de vuurpijl een locatie die menig bezoeker niet snel zal vergeten.
Om dit allemaal mogelijk te maken hebben wij jou/jullie hard nodig!
Ben jij die enthousiaste persoon, die het leuk vind om samen met een gezellig team de bezoekers een avond vol angst te geven en heb jij ambitie om op vrijwillige basis te schitteren in het grootste live action horror evenement van Nederland?  Dan hebben wij sowieso een rol voor jou!
Ervaring is zeker niet verplicht vanwege de meerdere rollen die beschikbaar zijn. Gewoon gezellig meedoen is alles wat we vragen!
Ben jij wellicht die acteur of actrice die wij zoeken en ben je beschikbaar op 26,27 en 28 oktober (kun je niet allemaal, reageer dan ook gewoon) Twijfel dan niet en meld jezelf aan via de volgende FaceBook groep: