In de maand oktober heeft Opperheks Odelia het park omgetoverd in Heksendoorn; hét Halloween evenement voor families! Dit jaar voor de 18e keer en sfeervoller dan ooit! Het volledige park is aangekleed met vele pompoenen, bezems, vogelverschrikkers en heksen. Deze vriendelijke heksen wachten je op bij de poort van het park, maar pas op: ze zijn dikke vriendinnen met Opperheks Odelia.

Download hier je eigen Masker!
Beleef met het hele gezin een avontuurlijke dag uit met meer dan 30 attracties, spannende spookhuizen, dagelijkse theatershows, een nieuwe goochelshow, het vernieuwde Hiha Heksenpad en diverse Meet & Greets met Opperheks Odelia. Met het Toverstafje van Odelia bepalen kinderen zelf hun eigen spanning! (werkt alleen niet in de spookhuizen).

Kinderen tot en met 11 jaar mogen geschminkt en verkleed naar het park toe komen.

Op de Heksendoornavonden 20 en 27 oktober is het park extra aangekleed met griezels en als slot een vuurwerkshow. Kijk hieronder voor meer informatie.

Attracties

Meet & Greet Opperheks Odelia

Opperheks Odelia altijd al willen ontmoeten? Grijp dan nu je kans! Tijdens Heksendoorn is ze namelijk aanwezig bij de entreepoort tussen 10.00 en 12.00 uur en wie weet wil ze wel samen met jou op de foto.

Kareltje & Jasmijn en de spannende Heksendoornshow

Opperheks Odelia komt bij de kindervrienden op bezoek en samen beleven ze weer een spannend nieuw avontuur.

Griezel Hotel

Smalle gangetjes, donkere ruimtes en griezelige kamers. Pas op voor de griezels en bereid je voor op onverwachte situaties.

*Adviesleeftijd vanaf 8 jaar en let op: het Toverstafje om griezels op afstand te houden werkt hier niet!

Magical Discovery Show

tap binnen in het oude landhuis van de attractie ‘Discovery Club’ en laat je verrassen en verwonderen door deze gloednieuwe Magic Show! De show is geschikt voor jong en oud en wordt dagelijks meerdere malen opgevoerd. De leukste goocheltrucs, gave effecten en een beetje spanning…. Kom je ook langs?

Death Lab

Treed binnen in dit bloederige laboratorium waar experimenten totaal verkeerd zijn afgelopen. Een onbekend virus heeft ervoor gezorgd dat de patiënten niet zichzelf zijn en op zoek gaan naar mensenvlees en bloed. Weet jij te ontsnappen aan deze zombies?

*Adviesleeftijd vanaf 8 jaar en let op: het Toverstafje om griezels op afstand te houden werkt hier niet!

HiHa Heksenpad

Het Hiha Heksenpad! Een gloednieuw onderdeel tijdens Heksendoorn 2018 voor de allerkleinste avonturiers. Een spannend parcours met een geweldige beloning bij de finish. Kinderen ontvangen namelijk hun eigen Heksenpas! En ieder kind wil dit speciale ‘rijbewijs voor heksen’ natuurlijk verdienen. Gaaf toch?

Praktische informatie

Openingstijden

10:00 – 17:00

zaterdag 21 & 28 oktober open tot 20:00

zaterdag 6 oktober 2018
zondag 7 oktober 2018
zaterdag 13 oktober 2018
zondag 14 oktober 2018
maandag 15 oktober 2018
woensdag 17 oktober 2018
vrijdag 19 oktober 2018
zaterdag 20 oktober 2018
zondag 21 oktober 2018
maandag 22 oktober 2018
dinsdag 23 oktober 2018
woensdag 24 oktober 2018
donderdag 25 oktober 2018
vrijdag 26 oktober 2018
zaterdag 27 oktober 2018
zondag 28 oktober 2018

Tickets

Entree ticket:
voorverkoop: €22,50
deur: €23,50

 

Locatie

Luttenbergerweg 22
7447PB Hellendoorn