Het Johnny van Doorn Centrum in het voormalige pand van V&D in Arnhem wordt eind oktober in de aanloop van Halloween tijdelijk omgedoopt in een spookhuis onder de titel ‘Horror Village’.

HorrorVilage is de opvolger van HorrorDome dat vorig jaar werd gehouden in de leegstaande voormalige Koepelgevangenis in Arnhem onder de vleugels van Leegstandbeheren.nl dat ook het tijdelijk gebruik van het voormalige V&D in handen heeft. Leegstandbeheren.nl kondigt aan dat het Johnny van Doorn Center op 1 september open gaat met ‘pop up winkels’ op de begane grond. Later moet de bovenverdieping worden ingericht als een overdekt speelpark. ‘Horror Village’ sluit daar op aan.

Slachtpartij
‘Halloween zal nooit meer hetzelfde zijn’, meldt HorrorVillage in haar reclamecampagne voor het spektakel in oktober. ‘Jamie Lee Curtis keert terug in de iconische rol van Laurie Strode, die voor de allerlaatste keer de confrontatie aangaat met Michael Myers. Veertig jaar geleden ontsnapte ze aan zijn slachtpartij tijdens Halloween en sindsdien heeft ze nachtmerries over deze gemaskerde seriemoordenaar. Durf jij de confrontatie met Michael Myers aan te gaan? Hij wil maar één ding, en dat is wraak. Iedereen die hem voor de voeten loopt zal hij uit de weg ruimen. Ben jij de volgende?’

Naast het haunted house is er nog meer te doen bij de Horror Village. Zo heeft de Horror Village de groene zone. Een plek waar je even tot rust kan komen onder het genot van heerlijke frisdrank.

Praktische informatie

Openingstijden

19:00 – 00:00

vrijdag 26 oktober 2018
zaterdag 27 oktober 2018
vrijdag 2 november 2018
zaterdag 3 november 2018
vrijdag 9 november 2018
zaterdag 10 november 2018

Tickets

Entreeticket:
voorverkoop: €15,00
+Ticket Fee: €1,20

Locatie


Johnny van Doornplein 14
6811 BJ
 Arnhem