Toverland het normaal zo vriendelijke attractie park in Sevenum viert dit jaar weer Halloween. De slogan van dit jaar is Discover your own Fear. Dit doen je doormiddel van acht scare zones. Op verschillende avonden in oktober begint om 19:00 uur Halloween. Verschillende zones vol met verschillende wezens toveren het park om tot een heus halloween evenement.

Scare Zones

Morgana’s Frozen Souls

Kwade krachten, een hart van ijs en een voorliefde voor duisternis. In Morgana schuilt niets anders dan donkere magie. Ontsnapt uit de kerkers van Avalon verzamelt ze meer en meer volgelingen om haar te gehoorzamen. Zonder enige medelijden heeft ze hun zielen en harten bevroren en bewaard in kistjes. Blijf jij uit de handen van Morgana?

Shadows of the Sea

Schippers in nood! Na een zwaar vuurgevecht op zee ging het gruwelijk mis. De bemanning werd opgeslokt door de grote woeste golven en zette nooit meer een voet op het land. In de donkere diepte van de oceaan leven zij voort, getransformeerd tot griezelige waterwezens zijn ze op zoek naar wraak.

Cirque

Dames en heren, jongens en meisjes, hooggeëerd publiek! Welkom in Cirque. De niet zo vriendelijke, goedlachse en grappige clowns hebben maar één ding met jou voor ogen: jou zo hard mogelijk te laten schrikken! In hun eigen scare zone komen ze achter je aan. Gewapend met een schep of bijl weten ze je zeker te vinden.

Fiesta de los Muertos

Prachtig en griezelig tegelijk. De kleurrijke skeletten van het Mexicaanse dodenfeest dansen uitbundig rond. Bloemen, kaarsen en schedels versieren de altaren en dan is het moment daar: het offer aan de overledenen dient gebracht te worden. Ben jij het volgende slachtoffer?

DesTroy

Ithaka ontkomt niet aan de duivelse krachten van de Trojaanse krijgers uit vervlogen tijden. In de macht van het kwaad strijden zij opnieuw. Dit keer weten ze niet van ophouden. Ze doen er alles aan jou de weg naar Troy te versperren. Wie zal er overwinnen?

Screaming Swamp

Volledig afgesloten van de buitenwereld word je op pad gestuurd door dit drassige moeras. Met iedere stap die je zet, zak je verder weg in de zompige blubber. Je ziet niets en in je oren klinken de meest onheilspellende geluiden. Vind jij de weg?

Villa Phobia

Villa Phobia tergt met een vreselijke spinnenplaag. Zwarte, harige spinnen bekleden de ruimtes met gigantische webben en spinsels. Zelfs de buitenkant is bedekt met een reusachtig zacht gesponnen tapijt. Blijf uit de handen van de krioelende poten van de spinnenvrouwen.

Labyrinth of Hell

Je wordt opgewacht in een dreigend labyrint vol onbestemde paden. Jij mag hier helemaal niet zijn! Boze boeren en duivelse vogelverschrikkers rennen je achterna. Kun jij de uitweg vinden of dwaal jij voor eeuwig rond in dit verschrikkelijke doolhof?

Naast de scare zones zijn ook (bijna) alle attracties van Toverland geopend. Zo kan je ook genieten van de achtbanen van het park in het donker.

Praktische informatie

Openingstijden

park: 10:00 – 23:00
halloween: 19:00 – 23:00

zaterdag 13 oktober 2018
woensdag 17 oktober 2018
donderdag 18 oktober 2018
vrijdag 19 oktober 2018
zaterdag 20 oktober 2018
zaterdag 27 oktober 2018

Tickets

Halloween v.a. 120cm:
voorverkoop: €29,50

Halloween 90-120cm:
voorverkoop: €22,00

Halloween 55+:
voorverkoop: €27,50

Parkeerticket:
voorverkoop: €10,00

Locatie

Toverlaan 2
5975 MR Sevenum