Attractiepark Bobbejaanland viert al meerdere jaren Halloween. Ook dit jaar organiseren zij hun eigen Halloween. Dit alles met 7 spookhuizen, 3 scarezones en 2 shows.

Tijdens 4 dagen is het park tot laat geopend. Op de andere dagen is Halloween ook overdag.

Haunted Houses & Scare Zones

Welp

Wat een week verbroederen op kamp moest worden, liep voor je vrienden anders af… Zij botsten op Wolvenkind Kai die meer sinistere bedoelingen had dan zingen rond het kampvuur. Of zitten ze in de klauwen van de gruwelijke stroper…? Ga op zoek naar je geliefden. We hopen echt dat je je Welp nog terug zal zien…

Sonar

Het jaar 2273. Constante zure regen en radioactieve straling hebben een ravage aangericht op aarde. De bevolking op aarde is uitgestorven of veranderd in vleesetende mutanten. De enkele mensen die het hebben overleefd maken deel uit van één van de clans die een onderlinge strijd uitvechten om leefbaar territorium. Een onderzeeër in het diepe water is de enige uitweg naar een leefbare wereld. Lukt het jouw clan om te ontsnappen aan de mutanten en het toxische water?

Childhood Fears

De grootste nachtmerries uit je kindertijd worden werkelijkheid. Durf je de monsters die vroeger onder je bed zaten onder ogen komen? Weet je wat er écht gebeurde met kinderen die stout waren? (Alleen tijdens de avond openstellingen)

The Doll Factory

In The Doll Factory draait alles rond perfectie. Een nieuw stel benen? Een nieuw paar handen? Geen enkel probleem! Alles kan in The Doll Factory, zolang je er maar genoeg voor betaalt. Klein detail: ze moeten door het akelige medische team eerst nog even van iemand anders zijn lijf gerukt worden … dat van jou!

Bazaar Bizarre

Vergeet de grappige, vrolijke clowns die je aan het lachen willen brengen. De clowns in Bazaar Bizarre willen maar één ding… jou doen gillen van pure angst! Daarvoor zijn alle middelen goed. Licht uit, blacklight aan en krijsen maar.

Nightmare Motel

Als nietsvermoedende toerist kom je terecht in het Nightmare Motel. Na het inchecken ontdek je dat je allesbehalve een rustige nacht tegemoet gaat. Je krijgt een sleutelbos mee maar raakt nergens meer buiten, alle deuren blijken gesloten te zijn. Blijf je voor eeuwig in het Nightmare Motel of ontsnap je tijdig aan de kwade hotelgeesten?

Nightmare Motel is een unieke escape room waar je tot acht minuten in vast kan zitten. (€ 5,- extra)

The Bug Escape

In dit doolhof zitten we met een insectenplaag! Kan jij ontsnappen aan deze kriebelende beestjes door de verschillende raadsels op te lossen? Kriebels gegarandeerd voor klein én groot!

Toxic Waters

Een romantische wandeling op Coca Cola Beach? Denk maar gauw wat anders. De bevolking op aarde is gemuteerd door blootstelling aan zure regen. Jouw bezoek wordt verstoord door gewonde, afzichtelijke mutanten die je proberen te waarschuwen. Je enige vluchtweg is Sonar, een duikboot die je naar de laatst overgebleven zuivere bron vaart.  Of is de bemanning ondertussen ook al helemaal waanzinnig geworden?

Ghost Town

Tijdens Halloween verandert Cowboy Stad in Ghost Town. Rare wezens zwerven er door de straten en bedriegen je met de ene truc na de andere. Kijk uit voor halfdode cowboys en de geesten van vermoorde outlaws! Je kan er mee op de foto, maar euh, op eigen risico.

Plaze de Los Muertos

Hou je van de sfeer van Halloween maar minder van scary monsters en de duistere kant? Tijdens Halloween toveren we Adventure Valley om tot een feestelijk en uniek plein. Waan je hier plots in Mexico tijdens de Dia De Los Muertos: reuzenskeletten, bloemen, muziek … zelfs La Calavera Catrina ontbreekt niet en komt soms een bezoekje brengen met haar wervelende dansshow ‘Cabalgata de Las Calaveras’! Kortom, een kleurrijke en muzikale plek waar jong en oud kunnen samenkomen om te genieten van het leven en zo de doden eren!

Praktische informatie

Openingstijden

Park: 10:00 – 17:00
Halloween: 12:00 – 17:00

woensdag 17 oktober 2018
donderdag 18 oktober 2018
vrijdag 19 oktober 2018
zaterdag 20 oktober 2018
zondag 21 oktober 2018
maandag 29 oktober 2018
dinsdag 30 oktober 2018
donderdag 1 november 2018
vrijdag 2 november 2018

Avond openstellingen: 

Park: 10:00 – 21:00
Halloween: 14:00 – 21:00

zaterdag 27 oktober 2018
zondag 28 oktober 2018
woensdag 31 oktober 2018
zaterdag 3 november 2018

Tickets

Entree ticket
Voorverkoop: €21,50
Deur: €36,50

Locatie

Olensteenweg 45
2460 Kasterlee
Belgium