Een angstaanjagende voettocht door het stiltepark van Zoetermeer. A must see voor het gehele gezin*

Noteer vrijdagavond 26 oktober 2018 alvast in je agenda. Haunted Park zal vanaf 19.00 uur aanvangen in het Stadshart.

Het Haunted Park is een park met verschillende gebieden. Terwijl je door het Haunted Park loopt proberen verschillende figuren, zoals zombies, enge patiënten uit het ziekenhuis, horror sprookjes figuren en gestoorde mensen uit het asylum, je de stuipen op het lijf te jagen. Dus kijk maar uit, want je weet nooit wanneer er iemand ineens opduikt en straks nog je ergste nachtmerrie wordt. Durf jij het aan om door het Haunted Park te lopen? Bewijs het maar!

Scare Zone 1: SCHOOL FREAKS
Voor de mensen die school vreselijk vinden is deze zone een hel. Deze scholieren hebben jarenlang nagebleven, nu zij eindelijk de school uit zijn kan je beter op je hoede zijn. Wees voorbereid op scholieren in mantelpakjes die allemaal een reden gehad hebben om jarenlang in het nablijf lokaal op school opgesloten te zijn.

Scare Zone 2: PURGE OF DIE
Door the Purge lopen mensen die gestuurd zijn om je op te jagen. Ze lopen met verschillende voorwerpen en zien er angstaanjagend uit. Durf jij een voet te treden in deze zone?

Scare Zone 3: CHURCH OF HELL
Normaal is de kerk een plek waar je terecht kan voor geloof, hoop en liefde. Maar hier is dat anders… Bereid je voor op bloed bedekte nonnen die al een aantal misdaden op hun naam hebben staan. Zorg dat zij jou niet te pakken krijgen.

Scare Zone 4: IT’S CHUCKIE
De kleine pop is terug en hij is niet bang van een beetje katten kwaad. Zijn favoriete bezigheid is om mensen te laten schrikken, en goed ook. Hij zit vol met verassingen. Vaak alleen, maar soms krijgt hij ook hulp van andere en oude bekende.

Scare Zone 5: TORTURE LAND
In deze zone word je terug genomen in de gouden eeuw. Naast het feit dat dit de tijd was van de mooiste kledij en pruiken was dit ook het tijdperk van straffen die werden uitgevoerd door middel van marteling en verschillende ziektes zoals de pest. De mensen in deze zone zitten al eeuwenlang vast. Elk jaar willen zij laten zien hoe het was om in hen tijd de leven. Durf jij het aan?

Er worden nog veel meer activiteiten georganiseerd op deze datum ter ere van Halloween Stad Zoetermeer. Meer informatie: https://www.halloweenstad.nl/

Praktische informatie

Openingstijden

vanaf 19:00 uur
vrijdag 26 oktober 2018

Tickets

Entree ticket:
Gratis

Locatie

Promenade 12
2711 AB Zoetermeer