Bij de Vuurlinie te Beverwijk wordt Night of Darkness georganiseerd. Tijdens het eerste weekend van november kunnen de haunted houses bezocht worden. Verdeeld over verschillende locaties bevinden zich de drie haunted houses.

Night of Darkness is een route langs de verschillende haunted houses. Elk haunted house heeft zijn eigen thema. Verder zit de route vol met horror- en showelementen.

Haunted Houses

The Haunted Fairy Tale Hotel..

Wanneer Maleficent een duister portaal opent in de tuin van het Lucifer hotel zal niets meer het zelfde zijn. Vanuit alle windstreken belanden er reizigers door dit portaal in het hotel, eenmaal aan de andere kant veranderen ze in vieze bloederige zombies en is er geen weg meer terug. Weet jij je staande te houden in dit gruwelijk enge hotel waar niets is wat het lijkt?

Mocht je dit overleefd hebben, en ben je nog niet gevlucht, dan mag je instappen in een verlaten spookhuis. Waarbij je met een betoverd spookhuiskarretje door het levende spookhuis zal rijden. Kom je er levend uit……?

The Haunted Fairy Tale Hotel: Ursula en Dorothy, je komt ze allemaal tegen in dit creepy hotel. Alleen zijn ze niet zo lief, durf jij het aan?

Inferno, 9 circles of Hell

De hel op aarde. Voorbij de poort van de hel is een gebied waarin zich de overlevende bevinden die tijdens hun leven geen keuze hebben gemaakt tussen goed en kwaad.
Zij zijn gedoemd eeuwig als gekken rond te rennen of gemarteld te worden op verschillende manieren. Het wordt bevolkt dor overlevende die hun driften en hun lusten niet konden bedwingen, geweldplegers en bedriegers.
Je wordt ingesloten in het binnenste van de hel. In de aller-diepste krochten van de hel zit Lucifer gevangen in het ijs.

Alleen in een deluxe ticket

Freakshow Route..

Als circusdirecteur Roussel met zijn gezelschap in een mysterieuze storm terecht komt gebeuren er vreemde dingen. Het complete gezelschap veranderd door de angstaanjagende groene drap in bloeddorstige freaks. Het circus van angst en verderf wordt in vele landen gevreesd. Overleef jij dit circus of ben jij Sjaakie’s volgende slachtoffer.

Tijdens deze spectaculaire wandeltocht kom je tal van verschillende freaks tegen, zal je door een waarzegster worden verteld wat jou toekomst is, en zal Sjaakie je meenemen door zijn wereld.

Tussen de route door is het mogelijk om wat warms te drinken.

Praktische informatie

Openingstijden

Slot 1 19:00 – 00:00
Slot 2 19:30 – 00:00
Slot 3 20:00 – 00:00
Slot 4 21:00 – 00:00
Slot 5 21:00 – 00:00

vrijdag 2 november 2018
zaterdag 3 november 2018

Vrijdag is vanaf slot 2 vanaf 19:30

Tickets

Normaal ticket:
slot 1: €15,00
slot 2-5: €19,50

Deluxe ticket:
slot 1: €19,50
slot 2-5: €24,50

Deluxe Fastpass ticket:
slot 3-5: €29,50

Parkeer ticket:
voorverkoop: €5,00

Locatie

Noorderweg 13 A
1948 PJ Beverwijk