De Horror Zone in Best begint dit jaar anders dan normaal. In plaats van op je eigen moment naar binnen te kunnen gaan. Begint je avond met een show van Circus of Torment. Deze show is de inleiding voor de 2018 editie met als title Circus Necrophobia.

Bekijk alvast de trailer van Circus of Torment:

Maar wat is Circus of Torment? Hun facebook pagina zegt het volgende:

Het Circus of Torment nodigt jou en je vrienden uit voor een circusvoorstelling die je niet zult vergeten! Trotseer de onheilspellende mist en betreed het sinistere domein van dit vervloekte circusgezelschap. Neem plaats als toeschouwer rondom het speciaal ontworpen podium dat een spectaculair 360° uitzicht biedt op de bloedstollende en angstaanjagende actie! Waan jezelf in het verhaal, lach en huiver op het puntje van je stoel terwijl geesten en demonen uit het duistere verleden herrijzen om hun verbazingwekkende en adembenemende circus kunsten te vertonen tijdens deze enerverende horror show.
Ontdek de geschiedenis, beleef de pijn en ervaar de kwelling! Durf jij het aan?
Het Circus of Torment is niet geschikt voor kinderen onder de 16 jaar. Tijdens de gehele voorstelling wordt er gebruik gemaakt van rook, stroboscoop lichten en heftige special effects.