Op 28 oktober De Bokkenrijders in wijkcentrum De Spijkerbeemden. Een theater Escape spookhuis met maar liefst 20 kamers.
In het escape room-element zit voor jullie de uitdaging de vloek van De kwade vlam te doven om de bewoners te bevrijden en een liefdesrelatie te redden. (tijdsduur 20-30 minuten).

De entree is maar €3.50!!! Dit is mogelijk door de medewerking van 52 vrijwilligers en acteurs uit heel NL en België en de steun van Verrijk je Wijk en een aantal sponsors😊

Trommel familie, vrienden en collega’s uit heel NL op om dit avontuur aan te gaan en stuur snel een mailtje naar kaartverkoope5@gmail.com Geef aan of je in de middag of avond wilt komen. Je ontvangt een mail met de tijd dat je welkom bent en een betaalverzoek, na betaling ontvang je de tickets die bij de kassa worden gescand. Niet vergeten mee te nemen dus!

Voor alle leeftijden met besef ‘het is een spookhuis’. Tot en met 15 jaar alleen onder begeleiding van een deelnemer van 16 jaar of ouder.
Wegens veiligheid geen buggy, rolstoel, rollator etc. toegestaan.
Groepen groter dan 4 personen worden zoveel mogelijk achter elkaar ingepland.

Praktische informatie

Openingstijden

13:00 uur t/m 17:30 uur
19:00 uur t/m 23:00 uur

zondag 28 oktober 2018

Tickets

Entree ticket:
€ 3,50

Stuur een mailtje naar kaartverkoope5@gmail.com . Geef aan of je in de middag of Avond wilt komen. Je ontvagt een mail met de tijd dat je welkom bent en een betaal verzoek. Na betaling ontvang je de tickets die bij de kassa worden gescand.

Locatie

Spoorlaan 444
5038 CH Tilburg