Exact een jaar geleden heeft een groep archeologen de grond van het Bergse Bos ontheiligd in hun zoektocht naar een inheemse stam. De legende verhaalt dat honderden jaren geleden er in dit dichte woud een schimmig volk leefde dat bij nacht het bos verliet om te jagen.

Op een zekere nacht werd de stam opgewacht en terug het bos in gedreven; om daar op brute wijze te worden vermoord. De stam werd begraven, maar het onschuldig bloed vervloekte de grond waarin zij rusten. Zodat zij elk jaar, in de nacht van Allerheiligen, hun graf zullen verlaten om belust op wraak te dwalen door de bossen van Bergen op Zoom.

Vastberaden om de vloek op te heffen; zet professor Van Rijen wederom zijn kamp op aan de rand van de Brabantse Wal. Donkere wolken pakken zich samen boven de toppen van de bomen nu een eeuwenoude strijd op het punt van beginnen staat.

Heb je het niet zo op hoogtes en wil je liever met beide benen op de grond staan? Doe dan mee met de uitgebreide spooktocht op zaterdag 27 oktober. Reserveren hiervan kan door een mail te sturen naar halloweenklimbos@gmail.com. Ook voor specifieke vragen of meer informatie over de spooktocht kun je hier naar toe mailen.

Vergeet niet in de mail je naam, aantal personen en gewenste tijd door te geven. (elke 20 min. vanaf 19:00 tot 22:00)
Kosten: € 4,- per persoon. Bij het aanmelden voor de spooktocht via halloweenklimbos@gmail.com krijg je verdere instructies over de betaling.

Praktische informatie

Openingstijden

18:00 uur t/m 21 uur

vrijdag 26 oktober 2018
zaterdag 27 oktober 2018

Tickets

Entree ticket:
€ 21,95

Locatie

Boslustweg 1
4624 RB Bergen op Zoom