Screams in Avonturenpark Hellendoorn past Devil’s church aan. Het park en de gemeente ontvingen klachten uit de christelijke hoek. De gemeente kreeg zelfs het dringende verzoek om de vergunning in te trekken.

Devil’s Church werd als volgt beschreven:

Een Satanische tempel met gruwelijke monniken wacht op jou en je vrienden. Je bent getuige van een ritueel offer om duivelse geesten te voeden. Maar pas op! De duivelse krachten heersen en zorgen voor veel ellende en slachtoffers

Avonturenpark Hellendoorn heeft besloten kleine aanpassingen te doen. Zo is de naam nu veranderd naar Terror Temple en klinkt de omschrijving als volgt:

Samen met jouw vrienden betreed je stapvoets deze gruwelijke tempel. Bebloede handen steken uit muren, je hoort onheilspellende klanken en geketende personen schreeuwen om hulp. Je wilt ze wel redden maar bent zo bang waardoor je kiest voor jezelf. Zo snel mogelijk naar de uitgang! Red je het op tijd en waar zijn je vrienden gebleven….?

Alle verwijzingen naar het geloof zijn weg gehaald. Door deze wijzingen wilt Avonturenpark Hellendoorn rekening houden met de gevoelens van de mensen in de directe omgeving.