Brrr.. De duivel is onderweg naar Den Haag! Het gevreesde circus verovert op vrijdag 4 en zaterdag 5 januari 2019 het onschuldige Malieveld. Circus of Horrors, ook wel; de Engelse psycho’s, hebben hun gezicht 2 jaar geleden al eens laten zien in Amsterdam Rai. Met zwaardslikkers, bloederige acrobaten, angstaanjagende clowns en een vrouw die aan haar haren door het luchtruim zweeft is Circus of Horrors wereldwijd het meest beruchte circus. Je moet niet angstig aangelegd zijn.. Het is een lugubere horrorshow die van het begin tot het einde zorgt voor een enorme adrenalinekick!

‘A Bloody Night Out’.. Dat is precies de juiste benaming voor Circus of Horrors’’. Een intimiderende rockband en een groot technisch team ondersteunen de bizarre en nog nooit eerder vertoonde horror acts. Het is horror met een komische twist en voor de liefhebbers een echte avond uit. Het spektakel wordt gepresenteerd door John Haze, beter bekend als ‘Dokter’ Haze. Haze is opgegroeid in een Engels klassiek circus, maar wilde iets anders waarmee hij het publiek mee zou blijven verbazen. Dat is gelukt. Hij combineerde zijn passie voor Rock ’n Roll met een schokkend genre, namelijk; ‘horror’.

Wereldwijde productie

Circus of Horrors is wereldwijd een veel gevraagde productie. Na de eerste editie van Circus of Horrors in Amsterdam is het nu eindelijk weer gelukt om ze naar Nederland te krijgen. Er blijkt veel belangstelling te zijn voor deze vorm van circus en er wordt een massale ticketverkoop verwacht. Circus of Horrors is geschikt voor mensen vanaf 16 jaar. Meer informatie: www.circusofhorrors.nl