Het is nu meer dan tien jaar geleden dat Waliboeh is gestopt. Waliboeh was het Happy Halloween evenement van het toen nog Walibi World. Maar vanaf dit jaar keert er weer een Happy Halloween event terug naar dit pretpark in de polder.

Walibi Holland is bekend van Halloween Fright Nights. Dit evenement is geschikt vanaf zestien jaar. Hierdoor was Halloween in Walibi niet meer geschikt voor jongere kinderen.

Vanaf dit jaar volgt Walibi Holland andere parken als Movie Park Germany, Toverland en Hellendoorn. Op de dagen van Halloween Fright Nights en de beide herfstvakantie weken voegt Walibi Holland een Happy Halloween evenement toe. Hoe dit evenement gaat heten is op dit moment nog onbekend.

Laten we hopen dat dit evenement dezelfde kwaliteit gaat hebben als Halloween Fright Nights en het oude Waliboeh. Het is nog afwachten wat het gaat inhouden. We hopen in elk geval dat er ook een speciaal kinderspookhuis bij gaat komen. Dit zou ideaal kunnen met een nieuw spookhuis dat zowel overdag als s’avonds te gebruiken is, met een ander thema, belichting en muziek. Dit was meer dan tien jaar geleden ook al het geval met de familie Vogelverschrikker en de Mystery Rang.

Wij zijn blij met de nieuwe ontwikkelingen voor de jongere doelgroep. En zullen dit nieuws op de voet blijven volgen.