Scare Me opent dit jaar in september als eerste zijn deuren. Dit scare event begint dit jaar in eind augustus. Treed binnen in de loods van Scare Me waar zich 3 haunted houses bevinden en twee Adventure Rooms.

 

Haunted Houses

Screame Hotel

“The Mansion” is overgekocht door nieuwe eigenaren die hier een hotel van gemaakt hebben. Durf jij een kamer te boeken? En is jou kamer al gereed als jij aan komt?
Durf jij hier alleen naar binnen of ga je lekker een weekendje weg? Alles kan!

Writers Block

Wat doe je als je als schrijver verstrikt raakt in je eigen verhalen? Wat is echt en wat is fictie? Is je eigen realiteit de waarheid? En kom je ooit nog uit je eigen huis? Durf jij het huis van de schrijver te betreden en de weg naar buiten te vinden? Veel succes!

Kill It

Na een jaren lange battle zijn de zombies verslagen! Op de 8e editie van Scare Me komt Zombie Terror NIET terug. Wel hebben we ergens anders last van… 

Baku

Stap naar binnen in dit oosters winkeltje.. De verkoper oogt wat nerveus, maar jij hebt vertrouwen op je weet van koopjes. Of het verhaal klopt over deze winkel weet je niet zeker, maar 1 ding is zeker jij gaat naar binnen en gaat het mee maken of alle verhalen kloppen! Is deze winkel bezocht door een draak of door BAKU zelf? Stap naar binnen zet je zintuigen op scherp en onderga wat er gebeurd! 
Slapen zal nooit meer het zelfde zijn!

 
The Church

“Broeder Tuck? Nee die heb ik al een week niet gezien”.
Durf jij op zoek te gaan naar waar Broeder Tuck is gebleven met zijn speurtocht naar “De Heilige Graal”? Je hebt een half uur in zijn kamer; daarna wordt hij terug gegeven aan de kerk en komt er waarschijnlijk een andere broeder in. Zoek tussen zijn spullen en probeer uit te zoeken waarom Broeder Tuck verdwenen is, en misschien zelfs verder te gaan waar zijn zoektocht staakte!

Pirate’s Adventure

Het schip “The Black Mermaid” is aangemeerd. Durf jij in opdracht van onze havenmeester aan boord te gaan van dit vervloekte schip? Het goud roept jou… Het goud roept ons! Lukt het jou om ongeschonden dit schip te verlaten en het liefst nog met een schat ook? Test hier je innerlijke piraat! Ben jij behendig, tactisch, snel, vingervlug of simpel de andere piraten te slim af? We wachten op je komst

Naast de vijf attracties is er nog meer te beleven op Scare Me. In de loods is een bar aanwezig waar een drankje gedaan kan worden. Je kunt je ontspannen bij de game zone op Scare Me.

Praktische informatie

Openingstijden

19:30 – 22:30

zaterdag 31 augustus 2019
vrijdag 6 september 2019
zaterdag 7 september 2019
vrijdag 13 september 2019
zaterdag 14 september 2019
vrijdag 20 september 2019
zaterdag 21 september 2019
vrijdag 27 september 2019
zaterdag 28 september 2019

Tickets

Entree ticket:
voorverkoop: €20,00
deur: €20,00

Entree ticket + Pirates Adventure:
voorverkoop: €23,00
deur: €23,00

Entree ticket + Pirates Adventure + The Church:
voorverkoop: €27,00
deur: €27,00

Locatie

Steiger 57
1351 AD Almere-Haven