Hou jij er van mensen bang te maken? Ben je jaloers op de acteurs van de Halloween Fright Nights? Wil jij ook in een van de haunted houses of scare zones staan? Dan is dit je kans!

Vanaf vandaag is het weer mogelijk om je in te schrijven voor de jaarlijkse audities van de Halloween Fright Nights te Walibi Holland. Nieuw dit jaar is dat ze acteurs zoeken voor zowel happy als scary halloween. Walibi Holland beschrijft dit als volgt:

Tijdens Halloween Fright Nights zetten honderden angstaanjagende Halloween figuren Walibi Holland geheel op z’n kop. Als scare actor kom je terecht in een scarezone of Haunted House welke op verschillende plekken van het park te vinden zijn. Jij zorgt ervoor dat onze gasten de longen uit het lijf gillen, in hun broek plassen van angst en bezorgt hen de ergste nachtmerries!

Of ben jij juist die stoere piraat, enge heks of grappige vogelverschrikker die kinderen een spannend avontuur kan laten beleven. Dan is ons nieuwe Halloween evenement overdag misschien iets voor jou! Dus; kan jij goed met kids omgaan, weet jij deze kids moeiteloos te vermaken en denk jij goed de grens aan te voelen tussen spannend en eng? Dan ben jij die entertainer die wij zoeken!

De audities zijn op 10, 11, 12, 26, 27, 31 mei en 1 juni 2019. Inschrijven kan via deze link