In Amsterdam opent dit jaar een nieuw spookhuis genaamd Near Death Experience. Volgens de organisatie wordt dit het grooste spookhuis van Europa. Met een oppervlakte van 5000m2 en een totaal van 50 kamers.

Voor dit spookhuis heeft Dion Varossieau de creatieve leiding. Hij is bekend van Halloween Nightmares in The Wall te Utrecht en de spooktocht Master of Halloween die afgelopen jaar is geannuleerd.

De organisatie is op zoek naar investeerders voor dit spookhuis. Op dit moment heeft de organisatie al € 500.340 opgehaald. Investeren kan al vanaf  € 340,-. Near Death Experience bied een rendement van 10% en een afbetaling binnen 5 jaar.

Toch heeft de organisatie het volgende advies:
Advies: Leen alleen met geld dat u kunt missen. Ondanks onze hoge slagingskans en dat wij met de beste bedoelingen ons meer dan 100% inzetten is er toch een kleine kans dat het project mislukt. Het is een startende onderneming en er zijn geen garanties, dus een hoog risico. Daarom ontvangt u ook een hoge rente van 10%. Uw lening wordt in maximaal 5 jaar afgelost. Wij mogen de lening ook sneller aflossen.

Naast investeren is het ook mogelijk om sponsor te worden van Near Death Experience.

Voor alle informatie kijk op https://www.neardeathexperience.nl.