Toverland het normaal zo vriendelijke attractie park in Sevenum viert dit jaar weer Halloween. De slogan van dit jaar is Discover your own Fear. Dit doen je doormiddel van acht scare zones. Op verschillende avonden in oktober begint om 19:00 uur Halloween. Verschillende zones vol met verschillende wezens toveren het park om tot een heus halloween evenement.

Haunted Houses

The Witches Forest

Het donkere bos achter themawereld Avalon komt tijdens de Halloween Nights tot leven. Weet je het wel zeker dat je hier rond wil dwalen? Er wordt gefluisterd dat zich hier boosaardige heksen schuilhouden en duistere rituelen uitvoeren! Wees gewaarschuwd, want misschien kan wel niet iedereen ontsnappen uit dit betoverende bos!

Fear the Woods

Je wordt een bos ingestuurd op zoek naar een verdwenen boswachter. Oppassen geblazen!
Weet je zelf wel te ontsnappen uit het bos

The Dollhouse

De hobby van een poppenmaker is uit de hand gelopen. Zijn poppen worden nu levensecht

Welke poppen zijn er nu echt en welke niet?

Trapped

Een boeren familie krijgt ratachtige trekjes en dolen achter je aan in het doolhof

Weet jij de ratten te slim af te zijn?

Scare Zones 

Morgana’s Frozen Souls

Kwade krachten, een hart van ijs en een voorliefde voor duisternis. In Morgana schuilt niets anders dan donkere magie. Ontsnapt uit de kerkers van Avalon verzamelt ze meer en meer volgelingen om haar te gehoorzamen. Zonder enige medelijden heeft ze hun zielen en harten bevroren en bewaard in kistjes. Blijf jij uit de handen van Morgana?

Shadows of the Sea

Schippers in nood! Na een zwaar vuurgevecht op zee ging het gruwelijk mis. De bemanning werd opgeslokt door de grote woeste golven en zette nooit meer een voet op het land. In de donkere diepte van de oceaan leven zij voort, getransformeerd tot griezelige waterwezens zijn ze op zoek naar wraak.

Cirque

Dames en heren, jongens en meisjes, hooggeëerd publiek! Welkom in Cirque. De niet zo vriendelijke, goedlachse en grappige clowns hebben maar één ding met jou voor ogen: jou zo hard mogelijk te laten schrikken! In hun eigen scare zone komen ze achter je aan. Gewapend met een schep of bijl weten ze je zeker te vinden.

Fiesta de los Muertos

Prachtig en griezelig tegelijk. De kleurrijke skeletten van het Mexicaanse dodenfeest dansen uitbundig rond. Bloemen, kaarsen en schedels versieren de altaren en dan is het moment daar: het offer aan de overledenen dient gebracht te worden. Ben jij het volgende slachtoffer?

DesTroy

Ithaka ontkomt niet aan de duivelse krachten van de Trojaanse krijgers uit vervlogen tijden. In de macht van het kwaad strijden zij opnieuw. Dit keer weten ze niet van ophouden. Ze doen er alles aan jou de weg naar Troy te versperren. Wie zal er overwinnen?

Naast de scare zones zijn ook (bijna) alle attracties van Toverland geopend. Zo kan je ook genieten van de achtbanen van het park in het donker.

Praktische informatie

Openingstijden

park: 10:00 – 23:00
halloween: 19:00 – 23:00

zaterdag 12 oktober 2019
dinsdag 15 oktober 2019
woensdag 16 oktober 2019
donderdag 17 oktober 2019
vrijdag 18 oktober 2019
zaterdag 19 oktober 2019
zaterdag 26 oktober 2019

Tickets

Halloween v.a. 120cm:
voorverkoop: €31,00

Halloween 90-120cm:
voorverkoop: €23,00

Halloween 55+:
voorverkoop: €28,50

Parkeerticket:
voorverkoop: €10,00

Locatie

Toverlaan 2
5975 MR Sevenum