Halloween Night of Darkness keert niet terug in 2019. Het volgende bericht is te lezen op de facebook pagina van het event:

De organisatie van Halloween Night of Darkness presenteert:
Night of Darkness – Halloween Escaperoom Experience. 💀

Op 1, 2 en 3 november 2019 zal er 3 dagen lang een Escaperoom Experience plaatsvinden in het Halloween thema. Er zijn 3 speelzones, meer dan 20 acteurs en wel 2 uur aan speeltijd om alle opdrachten op te lossen.

Night of Darkness is een real life Halloween Escape Experience, waar jij met je vrienden of familie de code moet zien te kraken binnen de aangegeven speeltijd. Verplaats je tussen de drie area’s, los de mysteries en puzzels op en kom oog in oog te staan met levensechte zombies en angstaanjagende monsters. En wees extra alert: er liggen snipers op de loer, die met één schot de levensduur van jou en jouw team in het spel flink kunnen verkorten…

Met een team van maximaal 6 personen, bewapend met schild en laserguns begeef je je door het land van sluipschutters en horror. Een geweldige Halloween Experience waarbij lasergamen èn escape room worden gecombineerd tot het ultieme Halloween evenement.

Een reis vol horror en spanning met een speeltijd van wel twee uur zullen al jouw zintuigen prikkelen en je zenuwen op de proef stellen.

Durven jij en je team het aan?

Bestel dan snel je tickets voor Night of Darkness 2019!