Een doodeng avontuur door verschillende scare zones gebaseerd op een Bokkenrijders legende: dat is het volledig nieuwe ‘the Haunt of dr. Joseph Kirchhoffs’ op 25 en 31 oktober in Valkenburg aan de Geul. De evenementenorganisatie contracteerde het internationaal gerenommeerde Del Dracco Entertainment voor het uitwerken van de huiveringwekkende scenes.

Geen pretje

Stalen zenuwen hebben de deelnemers op 25 en 31 oktober wel nodig. De Halloween belevenis in Valkenburg is alleen voor 16+. De geest van Dr. Kirchhoffs, vermeend Zwarte Kapitein van de Bokkenrijders, waart door het duistere bos. Net als een veeltal live ‘scare actors’ die de bezoekers de stuipen op het lijf jagen terwijl ze door verschillende scènes hun weg moeten banen.

Waar gebeurd, gruwelijk echt

De gruwelijke martelingen van Dr. Joseph Kirchhoffs worden van dichtbij ondervonden. Deze chirurgijn heeft echt bestaan in de 18e​ ​eeuw in deze regio en werd ervan verdacht ’s nachts de Bokkenrijders aan te voeren in rooftochten onder het alias ‘de Zwarte Kapitein’. In 1772 werd hij ter dood veroordeeld. En op 25 en 31 oktober wreekt zijn ijzige geest zich in Valkenburg.

Halloween experience

Deze in- en outdoor Halloween experience is alleen te ondergaan via vooraf te reserveren starttijden op 25 en 31 oktober tussen 18:30 en 21:30 uur. Reserveren kan vanaf 1 tot en met 25 personen.

Praktische informatie

Openingstijden

18:30 uur t/m 21:30 uur

vrijdag 25 oktober 2019
donderdag 31 oktober 2019

Tickets

Tickets€17,50

Locatie

sibbergrubbe 2a
6301aa Valkenburg