Het Halloween seizoen staat voor de deur. Donderdag 3 oktober begint het Halloween Horror Festival in Movie Park. Dit jaar zijn er een paar dingen veranderd.

De film in het Roxy Theater wordt een 18 minuten durende  4D film van de clown Pennywise uit IT. Movie Park heeft de IT licentie voor 2 jaar.

Death Pital in studio 1 wordt vervangen door Project Ningo. Dit nieuwe Neo Tokyo Cyberpunk style spookhuis is gebouwd door Production Pirates uit België. Het spookhuis bestaat uit 2 pre-shows en 18 kamers. De kwaliteit ligt op een hoger niveau dan de andere spookhuizen bij het Halloween Horror Festival.

In 2018 opende Wrong Turn. Dit spookhuis met de techniek van de Nederlandse Haunted Lantern heeft afgelopen jaar een award gewonnen voor beste spookhuis. Afgelopen jaar zijn er verschillende lantaarns gestolen, en waren de groepen vrij groot. Als gevolg hier van heeft Movie Park Germany besloten om Wrong Turn betaald te maken. Vanaf dit jaar betaal je 5 euro per ticket. Deze zijn te koop tegen over de splash battle.