​Het attractiepark is tijdens de Halloweendagen, elke zaterdag in oktober èn woensdag 23 oktober, geopend van 13.00 – 21.00 uur.

We proberen je elk jaar te verrassen met een andere invulling en ook dit jaar is dit weer gelukt!

Voor jong, jeugd en ouder
Halloween bij Drouwenerzand is geschikt en bedoelt voor het hele gezin! Hieronder leggen we je uit hoe een Halloweendag er (ongeveer) uitziet.

Een Halloweendag is ècht anders dan anders. Het gehele park is in griezelig gezellige en soms misschien beetje enge Halloweensfeer; overal liggen pompoenen, maisstengels, strobalen en Halloween-decoratie (heksjes, skelettten, spookjes etc.).

Er staat een extra tent in het park, deze is voorzien van kachels, dus lekker behaaglijk.

Vanaf 13.00 uur lopen er ‘vriendelijke’ Halloweenfiguranten (niet té eng) door het park, leuk voor de kinderen om mee op de foto te gaan.

Entertainment
In het Wondencentrum kun je je een supergave ‘wond’ laten aanbrengen, gratis voor alle gasten (13.00 – 17.00 uur).

Van 13.00 – 17.00 uur kun je (tegen betaling) pompoen uithollen.

Kidsentertainer Jos zorgt voor veel kinderpret, hij loopt kriskras door het park om zijn kunsten te tonen (15.00 – 19.00 uur).

Selfies; van 18.00-21.00 uur lopen er enge griezels op de ponybaan, durf jij dichtbij te komen en met ze op de foto te gaan? Laat het ons (en je vrienden) zien en deel ze op de Social Media met de hashtag #HalloweenDrouwenerzand.

Op Creepy Carnival staan kraampjes met Halloweenspelletjes (kinderen altijd prijs!), oliebollen en een lekkere popcorn/ suikerspin haal je bij Rotten Candy. Op Creepy Carnival ontvang je met Halloween VIPtickets 2 gratis munten, gratis oliebol en gratis een bakje popcorn of suikerspin. Zonder Vipticket kun je hier natuurlijk ook gebruik van maken, maar dan tegen betaling.

Verkleed naar het park
Kinderen t/m de basisschoolleeftijd mogen tijdens de Halloweendagen verkleed komen. Voor kinderen van 12/13 jaar en ouder is het dus NIET toegestaan om verkleed als griezel het park te betreden. Om mis(ver)standen te voorkomen vinden we het belangrijk dat het voor onze gasten duidelijk is dat alle griezels die tijdens een Halloweendag in het park lopen, bij Drouwenerzand horen. We rekenen op jullie begrip.

Smakelijk eten
De keuken is tijdens een Halloweendag geopend vanaf 13.00 uur.

Op Creepy Carnival worden heerlijke oliebollen bereid, van 16.00 – 20.00 uur. Voor gasten met een Halloween VIPticket zijn deze gratis.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn de ‘echte enge Halloweengriezels’ alleen op plekken waar je ze bewust moet ‘opzoeken’. Houd je wel van het Halloweensfeertje, maar niet van ‘dat hele enge’ dan ga je daar gewoon niet naartoe. Op deze manier kan iedereen van Halloween genieten!

Afsluiting
We eindigen de avond met een onvergetelijke spectaculaire lasershow!

Attracties

FRE(E)AK’S CIRCUS ROUTE 1

‘Twee sinistere directeuren nemen het park van ome Freek den Vilder over’…. Als dat maar goed gaat!

Nu ome Freek den Vilder er niet meer is en het slechter en slechter gaat in het circus en kermis wereldje wat betreft de verdiensten en de manier van leven e.d. hebben de twee sinistere ‘directeuren’ maar besloten dat zij met hun hele majeur het park van Ome Freek wel eens konden gaan bezetten.

FRE(E)AK’S CIRCUS ROUTE 2

Als je heelhuids door deel 1 van Fre(e)ak’s circus bent gekomen, ben je voorbereid op route 2…

Fre(e)ak’s Circus route 2 zet je hele wereld op z’n kop! (ook) Dit deel van het smiezerige circus mag je niet missen, als je voor ‘de duvel niet bang bent’! Je moet wel stevig in je schoenen staan, want niets is wat het lijkt…

Ben jij ‘voor de duvel niet bang’ en lijkt het je supergaaf om het Fre(e)ak’s Circus route 2 te bezoeken, koop dan vroegtijdig je (VIP)tickets want VOL=VOL. Met Halloween VIPtickets kun je via een speciale VIP snelingang, door het Fre(e)ak’s Circus. Hoe gaaf is dat?!

BOSWACHTERSHUISJE

In- en rondom het Boswachtershuisje van Sjors Boomschors maken de jongste Halloweenliefhebbers kennis met Halloween. Wel spannend natuurlijk, maar niet te eng. Vleermuizen en uilen zorgen voor een angstig gevoel in het Donkerebospad en mega paddenstoelen schieten uit de grond…

Het Boswachtershuisje is geschikt voor alle leeftijden, maar gericht op kinderen ca. 4 tot 10 jaar.

SCARY INFERNO

Scary Inferno is eigenlijk de ‘overtreffende trap’ van het Spookhuis, vanaf 17.00 uur worden er 2 echte griezels aan het Spookhuis toegevoegd.

Vond je Scary Inferno te eng? Dan ga je na je rit snel linksaf via de reguliere uitgang. Denk je dat je nog meer aan kunt? Sla dan rechtsaf, ‘je bent gewaarschuwd’….

DE PASSAGE

De Passage kun je enkel betreden nadat je in Scary Inferno bent geweest. Dus vond je Scary Inferno ‘goed te doen’, dan kun je kijken hoe je door de Passage komt, maar je bent gewaarschuwd: ‘enger en gruwelijker dan dit maak je bij Drouwenerzand niet mee’…

Praktische informatie

Openingstijden

13:00 uur t/m 20:00 uur
zaterdag 5 oktober 2019
zaterdag 12 oktober 2019
zaterdag 19 oktober 2019
woensdag 23 oktober 2019
zaterdag 26 oktober 2019

Tickets

Entree ticket online:
€ 13,50

Entree VIP ticket online:
€ 19,99

Locatie

Gasselterstraat 7
9533 PC Drouwen