FREAK Vonk zijn gruwelijke avonturen…
Genadeloze horror in Almere Jungle

De diepe geluiden in de duistere jungle zijn normaal al niet erg rustgevend en kalmerend. Maar in de late uren van 2 november zul je wensen dat je alleen maar in de gewone leefomgeving van pythons, vogelspinnen en reuzenvissen verzeild was geraakt. Dierenpark Almere Jungle is voor die ene avond omgetoverd tot een wereld vol angstaanjagende en dreigende gevaren die je nog lang zullen achtervolgen.

De voorbereidingen en inspanningen van het evenement zijn in volle gang. Meer dan 30 Scare acteurs, 3 spookhuizen. Samen met de bekende horror-makers van het Almeerse bedrijf Scare Me wordt keihard gewerkt aan alle verrassingen en schokkende ervaringen die Almere Jungle voor haar bezoekers in petto heeft. Honderden meters kabel, liters bloed worden aangedragen en vele tientallen lampen en dampen worden uitgeprobeerd. Het gekrijs en gegil dringt nu al regelmatig uit de coulissen van het dierenpark door. De meest vreemde voorwerpen worden overal met zorg geïnstalleerd en de aanblik daarvan doet bij menige gewone bezoeker de mond verbijsterd openvallen.
De titel Jungle of Fear, die aan het evenement werd gekoppeld, is dan ook bepaald niet overdreven. Terwijl het buiten schemert, wordt al duidelijk dat er veel te beleven valt.
‘We ontwikkelen ons elk jaar een stukje verder,’ legt Mike van Mourik, de drijvende kracht achter idee en organisatie, uit, ‘want we willen onze uiteenlopende groepen bezoekers iedere keer weer iets nieuws bieden. Onze technische capaciteiten hebben zich behoorlijk uitgebreid. Neem daarbij de samenwerking met Scare Me en ik garandeer je dat we dit jaar, na ons eerdere familie avonden Jungle by Night, nu een avond vanaf 16+ ook behoorlijk bloedstollend uit de hoek gaan komen voor een heel andere doelgroep.’
Wat bedoel je met bloedstollend?
‘Kom maar kijken…’ Mike van Mourik kijkt met veelzeggende blik naar twee grote bloeddoorlopen ogen die vanuit de struiken naar hem staren. ’Durf jij de gruwelijke wereld van Freak Vonk aan?’

Praktische informatie

Openingstijden

19:00 t/m 22:00 uur

zaterdag 2 november 2019

Tickets

Ticket €8,00

Locatie

Kemphaanpad 2
1358 AC Almere