Afgelopen jaren zijn we van Scare Zone samen met andere organisatoren van evenementen afgereisd naar Engeland voor een conferentie.

Tot nu toe had Nederland net geen conferentie voor de Scare & Halloween industrie. Een plek waar organisatoren met elkaar kunnen netwerken, kennis delen en van elkaar kunnen leren. Dit is iets wat er voor zorgen dat de industrie nog sneller kan groeien.

Daarom wordt dit jaar voor het eerst het Scare Event georganiseerd. Deze eerste editie zal plaats vinden op zaterdag 2 mei 2020. De dag zal beginnen om 18:30 uur in Almere en duren tot 23:00 uur. Hier worden lezingen gegeven over de industrie, er is een panel discussie en er zijn stands.

Dit tweede deel van het Scare Event is een stuk informeler. De avond begint met de uitreiking van de Scare Awards. (Heb je al gestemd? www.scareawards.nl) Na de uitreiking is er tijd om te netwerken, borrelen en bezoeken van de spookhuizen van Scare Me.

Ben je ook bij het Scare Event? Bestel dan nu je ticket op www.scareevent.nl