Halloween Groningen gaat door in 2020. Dit jaar met twee ervaringen, beide corona proof.

The Maze Games is een interactieve theaterproductie met spannende gaming elementen. Het 40 minuten durend spel vindt plaats op een unieke locatie met een geweldige cast van 20 acteurs. Het is inmiddels 15 jaar geleden sinds the Maze Games zijn gewonnen. Stel je team samen en misschien lukt het jullie om the Maze te overleven. Je hebt één doel: overleef & win the Maze Games. Maar pas op, je bent niet de enige in het doolhof.

The Great Purge. Het is het jaar 2045 en zoals elk jaar is de start van de jaarlijkse lockdown dichtbij. Je moet snel op zoek naar een veilige plek. Tijdens de jaarlijkse lockdown gebeuren de meest vreselijke dingen en worden alle criminele activiteiten gedoogd. The Great Purge is een interactief horror theaterproductie met angstaanjagende game-elementen met een duur van 3 uur. Met een professionele cast van 45 acteurs en 2 unieke locaties, waan jij je in een ware horror film.

Voor meer informatie en tickets kijk je op halloweengroningen.nl