Durf jij in te stappen?

Welkom op de vervloekte Van Willem George Frederikkazerne. De kazerne waar Hendrik rond  het jaar 1800 een bloedstollende ontdekking deed. Iedereen die deze kazerne durft te betreden verdwijnt op gruwelijke wijze. Mensen spreken van bloedstollend kindergeschater, te horen op kilometers afstand. Ook horen kinderen in de nacht een treinlocomotief…

Niemand durft dit terrein te bezoeken – tot nu. Jullie gaan je wagen aan de horror van Gekke Fritz en zijn monsterachtige slachterijen. Houd je kaken op elkaar en stap in…

Next-Level Experience

Waar je bij sommige attractieparken door zogeheten scare-zones loopt (walkthrough) en zelf kan bepalen hoe je loopt, gaat The Nighttrain nét een stapje verder. Zij bepalen namelijk de route en wanneer je eenmaal in het treintje zit kan je geen kant meer op.

De trein legt een bloedstollende route af over mistige paden inclusief een aantal scare-zones. “Door de controle letterlijk over te nemen, voegen we een extra dimensie toe aan deze experience.” aldus de organisatie. “Bezoekers zijn gewaarschuwd, we werken met professionals en hebben een fantastisch creatief team die écht de grens op zoekt om jouw hart sneller te laten kloppen.”

De vervloekte Nighttrain brengt jullie in de nachtmerrie van Willem George Frederik…

 

Uitgesteld

Praktische informatie

Openingstijden

vanaf 19:00 t/m 23:00 uur

zaterdag 19 december 2020
zondag 20 december 2020
maandag 21 december 2020

Tickets

Entree ticket:

Voorverkoop: €24,00

Locatie

Ceintuurbaan 2

3847 LG Harderwijk