Attractiepark Toverland komt vandaag met het volgende bericht naar buiten:

Update Maison de la Magie

Eerder maakten wij bekend dat Toverland naar aanleiding van de persconferentie van 13 oktober geopend kan blijven. Ook kunnen onze Halloween-activiteiten (de Halloween Days en Halloween Nights) doorgaan.

Wel hebben wij vandaag helaas moeten besluiten om de deuren van onze nieuwe Haunted House-experience Maison de la Magie tijdens de resterende Halloween Nights van dit jaar gesloten te houden.

Maison de la Magie bevindt zich namelijk op een locatie buiten de parkgrenzen van Toverland en heeft dan ook een andere vergunning dan Toverland zelf.

Alhoewel bij Maison de la Magie ook het ‘Veilig Samen Uit’-protocol geldt en deze beleving dus net zo veilig is als de andere Halloween-activiteiten, is het op basis van de vergunning niet toegestaan om geopend te blijven.

Wij vinden het erg jammer dat wij ons nieuwe haunted house dit jaar niet meer aan onze bezoekers kunnen laten zien, maar nodigen iedereen graag uit om Maison de la Magie tijdens de Halloween Nights in 2021 te komen ontdekken.

Voor bezoekers die voor de aankomende Halloween Nights reeds een ticket voor Maison de la Magie hebben gekocht geldt dat zij het geld terugkrijgen. Over enkele weken maken wij hierover meer informatie bekend.

De eerst volgende Halloween avond in Toverland volgt aanstaande vrijdag. In totaal volgen er nog 12 griezelavonden op 16 t/m 18 okt. / 20 t/m 24 okt. / 30 én 31 okt. / 6 én 7 nov. 2020.