Op donderdag 29, vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober 2020 kun je bij IndoorCity in Arnhem een unieke Halloween ervaring beleven. In dit family entertainment center in winkelcentrum Kronenburg kun je doorgaans arcade games spelen of met je vrienden meedoen aan een Formule 1 race op de simulatoren of puzzelen met je vrienden in één van de escape rooms.

Met Halloween kun je hier terecht in een VR spookhuis. De combinatie van licht, geluid, virtual reality en scare actors zorgen er voor dat al je zintuigen geprikkeld zullen raken. De VR experience duurt ongeveer 15 minuten en reserveren is verplicht vanwege de corona maatregelen.

Let op.

De scare actors zullen vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober aanwezig zijn. Wil jij dus genieten van deze experience maar vind je het te eng met scare actors? Dan kun je op donderdag 29 oktober terecht.

Vanwege de corona richtlijnen zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wacht dus niet tot het laatste moment met bestellen, anders kan deze experience wel eens aan je neus voorbij gaan.

Wil je deze experience boeken? Dat kan via deze link.

Wil je op de hoogte blijven van evenementen en acties van IndoorCity? Volg ze dan op Facebook.