Liefhebbers van Halloween en de Halloween Fright Nights werden vanavond getrakteerd op een 80 minuten durende livestream waarbij Eddie de Clown voor het entertainment zorgde en verschillende prijzen weggaf.

De Halloween Fright Nights in Walibi Holland hebben door veiligheidsmaatregelen maar 2 dagen plaatsgevonden. Om het Halloween gevoel toch bij de mensen thuis te krijgen, heeft Walibi een livestream gestart onder de naam Halloween Fright Live met Eddie de Clown.

Tijdens de show waren geselecteerde kandidaten getrokken om live mee te spelen voor prijzen. Een van deze prijzen was de speciale ‘20 years of fear’ pin. Hiervoor moest er geraden worden wie er verkleed was als drol, een variant op ‘The Masked Singer’. Actrice en caberetière Tina de Bruin werd ontmaskerd en zij kreeg de challenge om Psychoshock samen met haar vriend te betreden met een pan soep. Deze pan met soep had Eddie klaargemaakt naar aanleiding van een fragment waarin Hugo Kennis een korte workshop gaf over het maken van verse pompoensoep.

In een eerder opgenomen videogesprek met de meiden van Og3ne werd er gesproken over Halloween. Hierin kwam naar voren dat Amy  het bangst is aangelegd en heeft angstige herinneringen van haar bezoek aan de Halloween Fright Nights. De meiden sloten het videogesprek toepasselijk af met het nummer ‘Clown’.

Verder zocht Eddie de Clown de interactie met de videobellers en beantwoordde kijkersvragen op een geheel eigen wijze. Door een quizvraag te beantwoorden konden deelnemers ook speciale Eddie de Clown mondkapjes winnen. Een van deze quizvraag was: ‘Hoe heet de assistent van Dr. Shock’. De echte liefhebbers weten dat dit antwoord ‘Helga’ moet zijn.

Tijdens de grotere opdracht moesten de videobellers vragen beantwoorden door een groen of rood voorwerp te laten zien. De hoofdprijs was een overnachting voor 8 personen in Walibi Village en toegang tot de Halloween Fright Nights. De troostprijzen waren 2 tickets voor de Halloween Fright Nights en de speciale Eddie Voodoopop.

De uitzending werd opgefleurd door Emmaly fucking Browen & The Big Swingers met de nummers ‘Highway to Hell’ en ‘Creep’.

Eddie en Richard Groenendijk hebben het spel ‘Never have I ever’ gespeeld. In dit spel bespraken ze verschillende quotes die voorbij kwamen zoals ‘ Ik heb het nog nooit in mijn broek gedaan omdat ik de wc niet meer haalde’. Hierin is ook naar voren gekomen dat Richard wel van scaren houdt. Eddie heeft hem dan ook uitgenodigd voor volgend jaar om een keer mee te doen als scareactor.

De uitzending werd afgesloten met een speciale aftermovie van 2 dagen Halloween Fright Nights.

De gehele uitzending is terug te kijken via:

https://youtu.be/_vPNQIruluI