Liefhebbers van Halloween en Walibi Holland werden vanavond getrakteerd op een 80 minuten durende livestream. Eddie de Clown zorgde voor het entertainment en gaf verschillende prijzen weg.

De Halloween Fright Nights in Walibi Holland hebben door veiligheidsmaatregelen maar 2 dagen plaatsgevonden. Om het Halloween gevoel toch bij de mensen thuis te krijgen, heeft Walibi een livestream gestart onder de naam Halloween Fright Live.

Tijdens de show waren kandidaten geselecteerd om live mee te spelen voor prijzen. Een van deze prijzen was de speciale ‘20 years of fear’ pin. Om deze prijs te winnen moest er geraden worden wie er verkleed was als drol. Deze act was een variant op ‘The Masked Singer’. Actrice en caberetière Tina de Bruin werd ontmaskerd en zij kreeg daarbij een challenge. Zij moest samen met haar vriend het spookhuis Psychoshock betreden met een volle pan soep. Deze pan met soep had Eddie klaargemaakt naar aanleiding van een fragment waarin Hugo Kennis een korte workshop gaf over het maken van verse pompoensoep.

In een eerder opgenomen videogesprek met de meiden van Og3ne werd er gesproken over Halloween. Hierin kwam naar voren dat Amy  het bangst is aangelegd en heeft angstige herinneringen aan de Halloween Fright Nights. De meiden sloten het videogesprek toepasselijk af met het nummer ‘Clown’.

Verder zocht Eddie de Clown de interactie met de videobellers en beantwoordde kijkersvragen op een geheel eigen wijze. Door een quizvraag te beantwoorden konden deelnemers ook speciale Eddie de Clown mondkapjes winnen. Een van deze quizvraag was: ‘Hoe heet de assistent van Dr. Shock’. De echte liefhebbers weten dat dit antwoord ‘Helga’ moet zijn.

Tijdens de grotere opdracht moesten de videobellers vragen beantwoorden door een groen of rood voorwerp te laten zien. De hoofdprijs was een overnachting voor 8 personen in Walibi Village en toegang tot de Halloween Fright Nights. De troostprijzen waren 2 tickets voor de Halloween Fright Nights en de speciale Eddie Voodoopop.

Emmaly fucking Brown & The Big Swingers zorgde voor de muziek met nummers als ‘Highway to Hell’ en ‘Creep’.

Eddie en Richard Groenendijk hebben het spel ‘Never have I ever’ gespeeld. In dit spel bespraken ze verschillende quotes die voorbij kwamen. Een quote hiervan was ‘Ik heb het nog nooit in mijn broek gedaan omdat ik de wc niet meer haalde’. Hierin is ook naar voren gekomen dat Richard wel van scaren houdt. Eddie heeft hem dan ook uitgenodigd voor volgend jaar om een keer mee te doen als scareactor.

De uitzending werd afgesloten met een speciale aftermovie van 2 dagen Halloween Fright Nights.

Bekijk hier de gehele uitzending: