Walibi Holland heeft de aftermovie van de Halloween Fright Nights en de Halloween Spooky Days 2020 online gezet. Dit is voor velen de mogelijkheid om toch nog een glimp op te vangen van de evenementen. In de aftermovie van de Halloween Fright Nights zijn onder andere beelden te zien van de geheel nieuwe walkthrough Wicked Woods.

De twintigste editie van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland heeft maar 2 dagen geduurd. Ondanks de extra coronamaatregelen heeft het park na overleg met de gemeente Dronten er toch voor gekozen om het evenement te annuleren. Walibi-directrice Mascha van Till heeft aangegeven nog niet eerder zo’n spijtig besluit te hebben moeten nemen.

De beschrijving onder de video zegt genoeg.

‘’Dit jaar was Halloween Fright Nights kort maar krachtig! Check hier de gruwelijke aftermovie’’.

”Kijk de aftermovie van de tweede editie van Halloween Spooky Days. Speciaal voor kleine monsters van 6 tot 12 die Halloween willen vieren. Ben jij ook op monsterjacht geweest?”