Het is een lange tijd gebleven bij een mysterieuze website maar we komen langzaam maar zeker meer te weten over deze horror experience. Vandaag is een korte teaser opgedoken, daarin zie je dat het verhaal zich af zal gaan spelen in een luxe hotel waar een beroemde gast verblijft. Daarna flitsen er wat snelle beelden voorbij van mensen die (vermoedelijk) puzzels proberen op te lossen en als afsluiter zien we een schrijfster die zegt: “these ones didn’t make it”. Kun jij het denk je wel halen? Of ben jij de favoriet die nog moet komen?

Kijk de teaser hier.

De experience zelf zal ook plaatsvinden in een leegstaande hotelvleugel in het centrum van Amsterdam.

 

Over de real-life horror game:

Horrorschrijfster Eveline Shadow is bezig met haar nieuwste boek vanuit haar hotelkamer, toen ze mysterieus verdween. Sindsdien is er iets aan de hand; haar aanwezigheid is nog steeds voelbaar. The Nightmare of Eveline Shadow is een verhaal-gedreven horror gamebeleving met professionele acteurs, die je opslokt in de ijzingwekkende gangen van een premium hotel in Amsterdam. De real-life horror game zal een zeer exclusieve draaitijd hebben beginnend in het eerste kwartaal van 2021.

Wat is een real-life horror game:

Een real-life horror game is een op locatie speelbare beleving die je meesleept in een wereld waarin je de realiteit even vergeet. Een unieke blend tussen ‘Immersive Theatre‘, ‘Escape Room’, ‘Horrorevent’ en ‘Game’.

Over de makers:

The Nightmare of Eveline Shadow is een creatie van Meggy Pepelanova, Alexander Gierholz & Jeroen van Hasselt. Eerder werk bevat o.a. Amsterdam Catacombs en Entered: I Can Hear You.

Houd Scare Zone in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de ontwikkelingen rondom The Nightmare of Eveline Shadow.