De organisatie van de nieuwe horror experience ‘Dark Fear’ maakte zojuist bekend dat de unieke experience is uitgesteld. Vanwege de verlengde lockdown kan de geplande opening op vrijdag 12 februari niet gehaald worden. Wanneer de nieuwe openingsdatum zal zijn is nog niet bekend.

In een reactie laat de organisatie weten:

”Deze experience is zorgvuldig gecreëerd om onder de hoogste veiligheidsnormen en maatregelen van het RIVM en Rijksoverheid te kunnen plaatsvinden. Aan alle bezoekers die al kaarten hebben gekocht: onze ticketpartner Paylogic/Seetickets zal de gekochte tickets zo snel mogelijk volledig refunden”.

Dark Fear is een unieke horror belevenis. Volgens de organisatie is dit nergens in de Benelux vinden.

”Bewapend met enkel één glowstick betreed je samen met jouw groep een onaardse dimensie waar een kwaadaardig duister heerst. Het is aan jou om de uitweg te vinden, eenmaal binnen ben je echter nergens meer veilig voor de monsters die zich hier schuilhouden. Plots hoor je stemmen, onheilspellende geluiden en voel je de aanwezigheid van ongewenst gezelschap overal om je heen.

Weet jij te ontsnappen, of blijf je verloren in het duister achter?”

Kijk voor meer informatie op www.darkfear.nl