Vandaag is rood, de kleur van de liefde horror!🎶

Vandaag is rood, wat rood hoort te zijn!🎶

Het is vandaag Valentijnsdag, een dag waarop geliefden elkaar lekker in de watten kunnen leggen. Een dag waarop één bepaalde kleur de overhand heeft. Rood, de kleur van de liefde, maar daar gaan we het natuurlijk niet over hebben. Rood is namelijk ook de kleur van vuur, bloed, gevaar en alertheid. Daarbij verhoogt de kleur rood ook onbewust de stofwisseling, de ademhalingssnelheid en de bloeddruk. Ofwel de kleur rood speelt een grote rol in die scare en Halloween industrie.

Allemaal leuk en aardig dat gezwets over de kleur rood, maar waar gaat het nou heen?

Zoals je misschien al weet, is het ScareZone team vorig jaar (september 2020) uitgebreid. Sindsdien zijn we achter de schermen druk bezig met ScareZone. Er hebben al verschillende digitale meetings plaatsgevonden waarbij allerlei nieuwe ideeën en nieuwe inzichten tot stand zijn gekomen. Eén punt wat hoog op het verlanglijstje terecht kwam, was het uiterlijk van deze website en dat die wel een boost kan gebruiken. Daar wordt nu backstage hard aan gewerkt. Het exacte hoe, wat, waar en wanneer, dat houden we nog even voor onszelf. Maar in de loop van de tijd zullen we zo nu en dan een hint, sneak peak, teaser of een update weg geven.

Dus speciaal voor vandaag, in het thema van Valentijnsdag, hier alvast een eerste sneak peak van de vernieuwde website: